Sponsoring

 

 

Product of dienst nodig? Shop bij een sponsor!

Sponsoren zijn belangrijk voor Jodan Boys. De leden van de Company Club leveren jaarlijks een grote financiële bijdrage. Dit geld gebruikt de vereniging om te investeren in o.a. de jeugdopleiding en materialen. De sponsoren vragen niet direct iets terug aan de leden van Jodan Boys. Toch zou het leuk zijn als u bij uw keuze voor een aanbieder van een product of dienst voortaan eerst aan onze sponsoren denkt.

Nieuws
page 1 of 2
Commissieleden
 • Roald Heerkens
  Roald Heerkens
 • Merijn Smid
  Merijn Smid Lid sponsorcommissie
 • Ad den Edel
  Ad den Edel Secretaris sponsorcommissie
 • Cor Starreveld
  Cor Starreveld Lid sponsorcommissie

  06-14436249

 • Rob de Jong
  Rob de Jong Lid sponsorcommissie
 • Jan Willem van der Wolf
  Jan Willem van der Wolf Voorzitter sponsorcommissie

  06-53114022

 • Carolien Noorlander
  Carolien Noorlander Lid sponsorcommissie

  Tel: 0646491532

Club van 100

Club van 100

Club van 100 voor prestatievoetbal: doet u mee?
Het eerste elftal van onze vereniging voetbalt al jaren op een hoog niveau in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. De Jodan Boys is dan ook een toonaangevende club in onze regio en voor velen een aantrekkelijke vereniging om bij te spelen.

Ambitie
Jodan Boys wil graag prestatievoetbal op hoofdklasseniveau blijven spelen: met goede trainers- en begeleiders voor zowel senioren als junioren als pupillen. Helaas hebben een paar bedrijven die sinds jaar en dag zeer loyaal zijn geweest aan onze vereniging om economische redenen moeten stoppen als sponsor. Dit betekent dat we uiteraard zoeken naar nieuwe sponsoren, maar we vragen ook jullie hulp om prestatievoetbal te kunnen blijven spelen.

Club van 100
Om prestatievoetbal blijvend te steunen, is een Club van 100 opgericht. Hierin zitten mensen die hun betrokkenheid bij het prestatievoetbal van onze vereniging met een extra bijdrage willen uiten. Leden van de Club van 100 betalen elk jaar (minimaal) 100 euro. De Club van 100 kende een vliegende start: er zijn al meer dan 60 aanmeldingen.
NB: Het getal 100 slaat niet op het aantal leden, maar op het jaarlijks te doneren bedrag. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Wat krijgt u er voor terug?

 • U ontvangt twee keer per jaar een toegangsbewijs voor het bezoeken van een thuiswedstrijd van Jodan Boys 1, inclusief toegang tot het sponsorhome.
 • U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse donateursavond.
 • U ontvangt per e-mail de voorbeschouwing van de thuiswedstrijden van het eerste elftal en een jaarlijkse nieuwsbrief.
 • U krijgt een naamsvermelding op het bord van de Club van 100 in de kantine.

Hoe kunt u donateur van de Club van 100 worden?
Meedoen is heel gemakkelijk. Stuur een mail naar: corstarreveld@hotmail.com. We nemen daarna contact met u op om het inschrijfformulier met u in te vullen. U ontvangt dan ook het Reglement van de Club van 100. U kunt zich ook persoonlijk aanmelden bij Cor Starreveld, Ad den Edel, Wim van den Brink en Gerard Wolters.

TIP ons!

Tip ons !

Kent u een bedrijf dat mogelijk interesse heeft in sponsoring bij De Jodan Boys? Tip ons dan via het emailadres: sponsorcommissie@cvvdejodanboys.nl . Tips die daadwerkelijk leiden tot een nieuw sponsorcontract worden door de sponsorcommissie beloond met een dinercheque. Dit betreft een diner voor twee personen. Uiteraard zijn er aan deze actie wel enkele spelregels verbonden.

Spelregels

 • U tipt ons over een bedrijf dat nog niet in gesprek is met De Jodan Boys over sponsoring
 • Maximaal één dinercheque per nieuwe sponsor (de eerste tip wordt beloond)
 • Nieuwe sponsor wordt lid van de Company Club op minimaal niveau Brons sponsor.