In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

Op dinsdag 9 januari proosten ongeveer 60 leden van de Jodan Boys Company Club tijden de Nieuwjaarsbijeenkomst op de Goudse IJsbaan op een gelukkig en gezond 2024. Bestuurslid Commercie Karel van den Heuvel heette de aanwezigen welkom en gaf een eerste inkijkje in de plannen voor het aanstaande 90-jarig jubileum. Het belooft een spectaculair programma te worden met activiteiten voor alle geledingen. We starten op woensdag 1 mei 2024 met een jubileumdiner in de recent verbouwde Gouwekerk. Na een heel jaar met onder andere toernooien, een reünie en diverse grote feesten, sluiten we in het weekend van 11 en 12 april 2025 af met de Jubileumveiling en een spetterend slotfeest.

Juwelier Jos
Naast bestaande leden van de Company Club waren er ook enkele aspirant sponsors uitgenodigd. Juwelier Jos, het bedrijf van eigenaar Jos van Beek gevestigd op de Lange Tiendeweg in Gouda, was dermate enthousiast over alle ontmoetingen en positieve energie tijdens deze bijeenkomst dat hij spontaan besloot zich aan te melden als Diamantsponsor én Jubileumsponsor. Jos, enorm bedankt voor je mooie toezegging en welkom bij de club!

Goed voorbeeld doet goed volgen
Vele bedrijven volgden vervolgens het goede voorbeeld van Jos en meldden zich voor een bedrag van € 900,- ex btw aan als Jubileumsponsor. Hiermee sponsor je alle activiteiten in het jubileumjaar. Verder draagt Jodan Boys zorg voor de volgende tegenprestaties:

 • Logovermelding op:
  • roll-up banners bij alle events
  • wings naast het podium op 14 en 15 juni 2024
  • de website als jubileumsponsor
  • social media (minimaal 3x) tijdens het jubileumjaar
  • reclamedoek bij fietsenstalling voor het hele jubileumjaar
 • ½ pagina advertentie in de jubileumpresentatiegids die verschijnt aan het begin van seizoen ‘24/’25
 • 10 vrijkaarten voor event Tribute to our History op vrijdag 14 juni 2024
 • 10 vrijkaarten voor event Jodan Boys 90 jaar! op zaterdag 15 juni 2024
 • 10% korting op toegang jubileumdiner en jubileumveiling

Aanmelden als jubileumsponsor?
Stuur dan een e-mail naar commercie@cvvdejodanboys.nl met de volgende gegevens:

 •       Bedrijfsnaam
 •       Contactpersoon
 •       Telefoonnummer
 •       E-mailadres voor facturatie
 •       Logo