Jeugd

Jeugd

Jeugdvoetbal bij Jodan Boys is een belangrijke grote groep binnen onze mooie vereniging. Ruim 800 jeugdleden zijn actief van Kabouters tot aan onze 2de divisionist JO19-1.

Jodan Boys streeft er naar om in het jeugdvoetbal spelplezier voorop te stellen en daarnaast een gedegen voetbaltechniek en competitie-element aan te bieden. Dit alles met een “fairplay” mentaliteit.
Het opleidingsplan Jodan Boys is gericht op doorstroming van de eigen jeugd. Dit geldt zowel voor de doorstroming naar selectieteams als voor de doorstroming naar hogere leeftijdscategorieën en Jodan Boys 1.

Voor vragen/opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator van uw geleding. Zie hiervoor de gegevens op de contactpagina op het tabblad commissie voetbalzaken boven- en onderbouw.

 

G-voetbal

Alweer enkele jaren heeft Jodan Boys een enthousiaste afdeling G-voetbal. Dit is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. Zij kunnen daardoor niet of moeizaam hun plek vinden in het ‘reguliere’ voetbal. Let wel: we beschouwen G-voetbal gewoon als voetbal. Het enige verschil is, dat bepaalde aspecten worden aangepast wanneer dat nodig is. Meer info in de sectie G-voetbal.