Vrouwen

Vrouwenvoetbal

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder en ook binnen onze vereniging is deze groep leden de afgelopen jaren snel toegenomen. De vrouwencommissie, bestaande uit een groep vaste, actieve vrijwilligers/leden, is verantwoordelijk voor de coördinatie en het reilen en zeilen van de meiden- en vrouwengeleding.

Daarnaast organiseert de vrouwencommissie jaarlijks een aantal activiteiten, gericht op zowel bestaande als potentiële nieuwe leden. Denk daarbij aan: het Goede voornementoernooi, een Clinic ter voorbereiding op het schoolvoetbaltoernooi, de Vriendinnendag, de Pupil van de week voor de thuiswedstrijden van ons eerste vrouwenteam en het Team van de maand.

Interesse om actief bij te dragen aan één of meerdere taken binnen de vrouwencommissie of wilt u meer informatie? Mail dan vrouwen@cvvdejodanboys.nl.

Nieuws

Vrouwen 3 in de picture

Bij de Jodan Boys is een aantal jaren geleden een soort herstart gemaakt met de vrouwen en meidengeleding. Vanaf 2017 is de Jodan Boys met 3 vrouwenteams actief. Ook komend seizoen gaan we weer 3 [...]

Commissieleden
 • Marcel Jansen
  Marcel Jansen Ledenadministratie
 • Johan Kortleven
  Johan Kortleven Technisch coördinator vrouwen meisjes / Voorzitter vrouwencommissie

  06-22972015

 • Berni van der Lecq
  Berni van der Lecq Wedstrijdsecretaris vrouwen

  06-53837214

 • Daan Meijer-van Veen
  Daan Meijer-van Veen Algemene zaken en activiteiten
 • Marjan Kobrua
  Marjan Kobrua Voorzitster vrijwilligerscommissie
Documenten