Vrouwen

Vrouwenvoetbal

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder en ook binnen onze vereniging is deze groep leden de afgelopen jaren snel toegenomen. De vrouwencommissie, bestaande uit een groep vaste, actieve vrijwilligers/leden, is verantwoordelijk voor de coördinatie en het reilen en zeilen van de meiden- en vrouwengeleding.

Daarnaast organiseert de vrouwencommissie jaarlijks een aantal activiteiten, gericht op zowel bestaande als potentiële nieuwe leden. Denk daarbij aan: het Goede voornementoernooi, een Clinic ter voorbereiding op het schoolvoetbaltoernooi, de Vriendinnendag, de Pupil van de week voor de thuiswedstrijden van ons eerste vrouwenteam en het Team van de maand.

Interesse om actief bij te dragen aan één of meerdere taken binnen de vrouwencommissie of wilt u meer informatie? Mail dan vrouwen@cvvdejodanboys.nl.

Nieuws

Volgende wedstrijd VR1

Na 2 mooie overwinningen in de competitie staat zaterdag de wedstrijd tegen Zuidland op het programma. Helaas moet er door de coronamaatregelen zonder publiek gespeeld worden. We zullen jullie [...]

Commissieleden
 • Marcel Jansen
  Marcel Jansen Ledenadministratie
 • Johan Kortleven
  Johan Kortleven Technisch coördinator vrouwen meisjes

  06-22972015

 • Berni van der Lecq
  Berni van der Lecq Wedstrijdsecretaris vrouwen

  06-53837214

 • Daan Meijer-van Veen
  Daan Meijer-van Veen Algemene zaken en activiteiten
 • Helen Verschoor
  Helen Verschoor voorzitster vrouwencommissie
Documenten