In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Welkom Vera!

Al eerder werd de komst van Julia Vaas aangekondigd. Inmiddels is de overschrijvingstermijn gesloten en kunnen we de komst van enkele andere speelsters aankondigen voor de vrouwenselectie van Jodan Boys.

Wij zijn erg blij met de komst van de 18 jarige Vera van der Wijngaard van FC Oudewater.

Hieronder stelt Vera zichzelf voor:
Mijn naam is Vera van der Wijngaard, ik ben 18 jaar en woon al mijn hele leven in Oudewater.

Op mijn 8e begon mijn voetbalcarrière bij VV UNIO, wat later fuseerde in FC Oudewater hier heb ik 11 seizoenen met heel veel plezier mogen voetballen. De gezelligheid en het voetballen met vriendinnen bij de club vind ik geweldig.
Afgelopen jaar zijn we kampioen geworden, een hele mooie bekroning op mijn tijd bij FC Oudewater.

Naast het voetbal hou ik me graag bezig met andere sporten als tennis, padel en snowboarden. Daarnaast hou ik ook van vakantie, ik ga vaak met mijn ouders en zus naar Italië.
Ook in mijn opleiding zoek ik de sport op, ik studeer sportmarketing & -management aan de Hogeschool Rotterdam waar ik net het 2e jaar afgerond heb. Binnen FC Oudewater beheer ik deels de Instagram wat mooi aansluit bij mijn opleiding. Naast mijn studie en sporten, werk ik bij Voldaan in Oudewater waar ik de lekkerste pizza’s van Oudewater mag maken.

Aankomend seizoen mag ik jullie met gepaste trots melden dat ik benaderd ben bij Jodan boys te komen voetballen, een hele eer en mooie stap omhoog. Ik kijk er enorm naar uit om het oranje-wit-zwart van de club te mogen dragen. Ik hoop me aankomend seizoen verder te mogen ontwikkelen en mooie prestaties neer te mogen zetten met het team.

Ik heb er zin in, tot in het aankomende seizoen!