In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Nu bekend is dat alle speelsters van de Jodan Boys VR1 selectie ook komend seizoen voor Jodan Boys uitkomen kunnen de stafleden niet uitblijven.

De trainersstaf van onze VR1 blijft intact en bij Jodan Boys VR2 zal alleen Jeroen de Knegt een stapje terugdoen.

 

Hoofdtrainer Patrick Verwei

Patrick Verwei zal aan zijn derde seizoen gaan beginnen. De vorige twee seizoenen waren erg succesvol o.l.v. de oefenmeester uit Ammerstol. Er konden twee kampioenschappen gevierd worden.

 

Assistent-trainer Mark Eversen

Mark Eversen begint aan zijn vierde seizoen als assistent trainer. In de drie voorgaande seizoenen kon Mark de kampioenschaal omhoog houden. Afgelopen seizoen is Mark een maand interim hoofdtrainer geweest bij de afwezigheid van Patrick. Samen met Aad werden er goede resultaten behaald.

 

Keeperstrainer Aad van Nieuwkoop

Aad van Nieuwkoop is de langstzittende in de trainersstaf. Ook Aad werd afgelopen drie seizoenen kampioen. Komend seizoen zal hij zijn keepsters opnieuw begeleiden in hun ontwikkeling.

 

Fysiotherapeut Eline Boegheim

Eline Boegheim zal voor het tweede seizoen de verzorging van de vrouwen op zich nemen. Eline treedt kordaat op bij de blessures en zorgt ervoor dat de pijntjes tot het minimum beperkt worden.

 

Assistent-scheidsrechter Roy Vos

Roy Vos zal voor het derde jaar de assistent-scheidsrechter zijn bij Jodan Boys VR1. Wij zijn heel blij met de inzet van Roy en hopen hem nog meerder jaren langs de lijn te zien.

 

Teammanager Marcel Jansen

Marcel Jansen zal ook voor het derde jaar de vrouwen in de watten leggen. Marcel regelt alles waaronder het busvervoer, de tenues en de oefenwedstrijden. We hebben het getroffen met Marcel.

 

Teamfotografe Dionne Vos-Jansen

Dionne Zal voor het derde achtereenvolgende jaar zorgen voor de fotografie rondom de wedstrijden van Jodan Boys VR1. Buiten de foto’s zal Dionne zich meer en meer bezig houden met de vormgeving van de socials.

Speakster Manon
Manon blijft komend seizoen de thuiswedstrijden verslag leggen! Dus wanneer nummer 13 scoort, kunt u haar zeker luid en duidelijk horen! Manon is een ware toevoeging aan ons team

Trainer VR2 Gerrit de Jong

Gerrit de Jong zal wederom trainer zijn bij Jodan Boys VR2. De oud-eerste elftal speler en oud-hoofdtrainer van VR1 zal er alles aan doen om VR2 weer bovenin mee te laten draaien

 

Jeroen de Knegt zal een stapje terugdoen. Jeroen stop als trainer bij VR2 maar zal indien nodig nog wel een aantal keren voor de groep staan. Voordat Jeroen begon bij VR2 was hij enkele jaren hoofdtrainer bij Jodan Boys VR1.

 

Assistent trainer VR2 Theo Merlijn

Theo Merlijn is ook al vrij lang bij het vrouwenvoetbal betrokken. We zijn heel blij dat Theo wederom bij VR2 aan de slag gaat als assistent van Gerrit.

 

Johan Kortleven zal net als Jeroen bijspringen indien dat nodig is. Afgelopen seizoen is Johan, bij afwezigheid van Hoofdtrainer Patrick Verwei, een aantal wedstrijden gaan assisteren bij VR1.

 

Hoofdsponsor John Hornes

Ook komend seizoen zal de naam van Hornes Assurantiën & Administraties op de shirts van zowel Jodan Boys VR1 als van Jodan Boys VR2 komen te staan. De staf en de speelsters zijn heel erg blij met de betrokkenheid van John. John is vrijwel alle wedstrijden, met vrouw Liesbeth, aan de zijlijn te vinden. Indien nodig vervangt John vaste vlagger Roy indien die er niet is.