Sponsoring

Sponsoring bij De Jodan Boys: winst voor iedereen!

• Hoe kan ik mijn netwerk vergroten?
• Hoe geef ik concreet invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?
• Hoe kan ik iets bijdragen aan het succes van Jodan Boys?

Drie vragen, één antwoord: word sponsor van CVV De Jodan Boys! Als u toetreedt tot de Company Club van Jodan Boys, vergroot u direct uw zakelijke netwerk met tientallen bedrijven uit verschillende sectoren. Daarnaast kunt u via het netwerk van De Jodan Boys de ruim 1300 leden en duizenden familieleden, vrienden en kennissen van deze leden bereiken. De sponsorinkomsten gebruikt Jodan Boys om te investeren in bijvoorbeeld materialen, sociale activiteiten voor leden en buurtgenoten en voor de jeugdopleiding. Als sponsor geeft u daardoor concreet invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een sponsorpakket dat aansluit op uw wensen

Er zijn talloze sponsormogelijkheden bij De Jodan Boys. Onder andere shirtsponsoring, een Company Clublidmaatschap,  reclameborden en advertenties; de leden van de Commerciële Commissie, zoeken graag met u naar het sponsorpakket dat optimaal aansluit op uw wensen en budget. Onze vereniging is blij met iedere nieuwe sponsor. De leden profiteren van de extra investeringen die de vereniging kan doen en u kunt het grote Jodan Boys netwerk benutten. Winst voor iedereen!

Hoe nu verder?

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden bij Jodan Boys voor uw bedrijf? Zend een mail naar sponsorcommissie@cvvdejodanboys.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Neemt u liever telefonisch contact op met ons? Ook dat is mogelijk!

Karel van den Heuvel (06-50932172), Joop Kempers (06-41466400) en Gerben Roosendaal (06-48537771) staan u graag te woord.