Sponsoring

Sponsoring bij De Jodan Boys: winst voor iedereen!

• Hoe kan ik mijn netwerk vergroten?
• Hoe geef ik concreet invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?
• Hoe kan ik iets bijdragen aan het succes van Jodan Boys?

Drie vragen, één antwoord: word sponsor van CVV De Jodan Boys! Als u toetreedt tot de Company Club van Jodan Boys, vergroot u direct uw zakelijke netwerk met tientallen bedrijven uit verschillende sectoren. Daarnaast kunt u via het netwerk van De Jodan Boys de ruim 1600 leden en duizenden familieleden, vrienden en kennissen van deze leden bereiken. De sponsorinkomsten gebruikt Jodan Boys om te investeren in bijvoorbeeld materialen en de jeugdopleiding. Als sponsor geeft u daardoor concreet invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een sponsorpakket dat aansluit op uw wensen

Er zijn talloze sponsormogelijkheden bij De Jodan Boys. Onder andere shirtsponsoring, een Company Clublidmaatschap,  reclameborden en advertenties; de leden van de sponsorcommissie, die verantwoordelijk zijn voor commerciële zaken, zoeken graag met u naar het sponsorpakket dat optimaal aansluit op uw wensen en budget. Onze vereniging is blij met iedere nieuwe sponsor. De leden profiteren van de extra investeringen die de vereniging kan doen en u kunt het grote Jodan Boys netwerk benutten. Winst voor iedereen!

Hoe nu verder?

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden bij Jodan Boys voor uw bedrijf? Zend een mail naar sponsorcommissie@cvvdejodanboys.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Neemt u liever telefonisch contact op met ons? Ook dat is mogelijk!

Cor Starreveld (06-14436249), Jan Willem van der Wolf (06-53114022), Rob de Jong (06-51134286), Merijn Smid (06-20161318) en Rob den Boon (06-31787911) staan u graag te woord.

Onze sponsors: