Sponsoring

De mogelijkheden

De mogelijkheden
Sponsoring bij De Jodan Boys: winst voor iedereen!
• Hoe kan ik mijn netwerk vergroten?
• Hoe geef ik concreet invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?
• Hoe kan ik iets bijdragen aan het succes van Jodan Boys?

Drie vragen, één antwoord: Word sponsor van CVV De Jodan Boys! Als u toetreedt tot de Company Club van Jodan Boys, vergroot u direct uw zakelijke netwerk met tientallen bedrijven uit verschillende sectoren. Daarnaast kunt u via het Jodan Boysnetwerk de ruim 1100 leden en tienduizenden familieleden, vrienden en kennissen van deze leden bereiken. De sponsorinkomsten gebruikt Jodan Boys om te investeren in bijvoorbeeld materialen en jeugdopleiding. Als sponsor bij Jodan Boys geeft u daardoor concreet invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een sponsorpakket dat aansluit op uw wensen
Er zijn talloze sponsormogelijkheden bij Jodan Boys. Shirtsponsoring, een Company Clublidmaatschap,  reclameborden, advertenties; de leden van de sponsorcommissie, die verantwoordelijk zijn voor commerciële zaken, zoeken graag met u naar het sponsorpakket dat optimaal aansluit op uw wensen en budget. Jodan Boys is blij met iedere nieuwe sponsor. De leden profiteren van de extra investeringen die de vereniging kan doen. U kunt het grote Jodan Boysnetwerk benutten. Op deze manier is sponsoring bij Jodan Boys winst voor iedereen!

Hoe nu verder?

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden bij Jodan Boys voor uw bedrijf? Zend een mail naar sponsorcommissie@cvvdejodanboys.nl . Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Neemt u liever telefonisch contact op met ons? Ook dat is mogelijk!

Freek Smeets (06-37441531), Cor Starreveld (06-14436249), Maurits Kortleven (06-10902858), Jan Willem van der Wolf (06-53114022) en Rob de Jong (06-51134286) staan u graag te woord.