Zakelijk

Ruimte huren in Gouda

Je evenement of bedrijf op locatie bij de Jodan Boys.

Jodan Boys heeft diverse mogelijkheden om ruimtes, tijdelijk of structureel te verhuren.  Hiermee bieden we je een uitstekende manier om sport met je zakelijke activiteiten te verbinden. Huren bij Jodan Boys is flexibel, relatief goedkoop en naast zalen bieden we volop faciliteiten om jouw activiteit tot iets bijzonders te maken. Interesse? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via; beheerder@cvvdejodanboys.nl of bel 06-52307310.

 

De Jodan Boys biedt je twee zaalhuur mogelijkheden

Of het nu gaat om een eenmalig evenement of  om structurele huur van ruimte voor uw bedrijfsuitoefening, We hebben verschillende flexibele oplossingen om jouw vraag naar hoogwaardige ruimte in te vullen. Zo is een sportief personeelsfeest door het aanbod van zalen, velden en kleedkamers prima te organiseren of wat dacht je van het opstarten van je eigen Sport BSO?

1. Structurele ruimtehuur (kinderopvang, muziek-oefenruimte, periodiek vergaderen, hobbyclub)
2. Tijdelijk ruimtehuur (evenementen, conferenties, bedrijfsbijeenkomsten, eenmalige vergaderingen)

Contact:

Minne van der Hooft

1. Structureel ruimte huren

De Jodan Boys heeft jarenlang ervaring met het verhuren van bedrijfsruimtes. Zo kunnen ruimtes structureel worden verhuurd voor ; kinderopvang, muzieklessen, periodieke vergaderingen, therapieruimte, je hobbyclub of een kaartavond. We hebben diverse ruimtes te huur die flexibel te combineren zijn. Zo kun je ‘s-morgens in de grote zaal bijeenkomen die je ‘s-middags opdeelt in kleine subzalen. Bekijk hieronder de zalen en ruimtes die we hebben. Verhuur is in overleg inclusief:

• Gebruik keuken (met eigen opslag);
• Voorzieningen: verwarming, elektriciteit, eigen Wifi netwerk;
• Schoonmaak;
• Overdekte buitenruimte 19,50 x 7,00 m

Ruimte 1:

De ruimte is door middel van verschillende schuifwanden op te delen in drie sub ruimten
Oppervlakte: 13,10 x 14,50 (€ 1.550,- p.m.)
Beschikbaar: ma – vr, hele dagen en avonden

Ruimte 2:

Oppervlakte:     5,60 x 4,70 (€ 220,- p.m.)
Beschikbaar:     VERHUURD

Ruimte 3:

Oppervlakte: 7,60 x 4,70 (prijs op aanvraag)
Beschikbaar: ma – vr, tot 17.00 uur

2. Incidenteel ruimte huren

Verschillende workshops op een voetbalveld of vergaderen met een wijds uitzicht over de velden. Een vergadering, personeelsfeest, receptie, seminar of workshop wordt bij de Jodan Boys een nieuwe ervaring dankzij de unieke uitstraling van sportief en zakelijk met net dat stukje extra persoonlijke service.  De Jodan Boys heeft diverse ruimtes voor gezelschappen van 5 tot 100 personen. Van vergadering tot een gezellige borrel of seminar.

Voordelen:
• Betaalbaar
• Flexibel, aan te passen aan de verschillende wensen
• Combinatie van formele bijeenkomst met sportieve activiteit

Vergaderingen

Verschillende opstellingen en zalen zijn in onderling overleg mogelijk zie hieronder voorbeelden. Vergaderingen van 0- 30 man kunnen we makkelijk aan met verschillende break out mogelijkheden in verschillende zalen.

Overige bijeenkomsten

Naast vergaderen zijn er diverse mogelijkheden om informeel bij elkaar te komen. Verschillende opstellingen zijn mogelijk en Jodan Boys beschikt over een eigen dakterras.

In overleg gebruik van:

• Veld en veldverlichting
• Kleedkamers
• Keuken
• Overdekte buitenruimte 19,50 x 7,00 m
• Audiovisuele hulpmiddelen

Goede bereikbare zalen & ruimtes huren in Gouda

Wanneer je een ruimte huurt bij CVV de Jodan Boys, dan kies je voor een unieke omgeving met uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging vlak bij de A12 en de aansluiting van openbaar vervoer, kunnen al je gasten moeiteloos bij de gehuurde ruimte komen. Er zijn 150 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren is dus geen enkel probleem.

Sportlaan 8, 2806 HC, GOUDA