In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Vanuit onze eigen jeugd worden er twee meiden doorgeschoven: Veerle Steenbergen en Sophia Passaro, beiden 17 jaar. Beiden trainden en speelden al enige keren mee met VR2.

Sophia begon haar voetbalcarrière bij Laakkwartier in Den Haag waarna zij naar Boskoop verhuisde en vijf jaar voor Floreant speelde. Sophia is ambitieus en kwam afgelopen seizoen bij Jodan Boys in de MO-20 1 om op een hoger niveau te kunnen spelen. De voorhoedespeelster hoopt zich in de selectie nog meer te kunnen ontwikkelen zodat zij uiteindelijk in Jodan Boys VR1 komt te spelen.


Veerle is, net als Sophia, ook ambitieus en kwam 3 Jaar geleden van Haastrecht naar Jodan boys in de MO17 om op hoger niveau te kunnen spelen. De middenvelder wil zichzelf nu graag meer gaan ontwikkelen en hoopt in de toekomst een basisplek in VR 1 te kunnen bemachtigen.