In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

Op de foto v.l.n.r. Raymond van Mannekes, Gerard Wolters, Hassan Tighedouini, Wouter van Iterson en John van der Speld

24 Service Vastgoed Onderhoud, Van der Speld Bouw, 24 Service Glasherstel en SPIT Projecten zijn samen klaar voor de toekomst en zijn enorm enthousiast voor een nieuw jaar sponsoring bij CVV de Jodan Boys.

Al een groot aantal jaren ondersteunen Van der Speld Bouw en 24 Service Vastgoed Onderhoud onze vereniging. Wij zijn bijzonder content met het feit dat ook SPIT projecten en 24 Service Glasherstel inmiddels als sponsor zijn toegetreden tot onze mooie businessclub.

SPIT projecten

Het seriematig verbeteren van de bestaande woningvoorraad is hun passie. Deze onderneming is een directe zusteronderneming van Van der Speld Bouw. Zij werken veelal in opdracht van vastgoedbeheerders en woningcorporaties

Van der Speld Bouw

Van der Speld Bouw is volledig gericht op het beheren, onderhouden, verbouwen van woningen van woning coöperaties.

24 Service Vastgoed Onderhoud

“Uw vastgoed, onze zorg!”. Zij helpen mensen en bedrijven bij de meest acute problemen op het gebied van vastgoed onderhoud. Kenmerken zijn: 24 uur Service  >  altijd bereikbaar  > flexibel  >  meedenkend

Zij voeren o.a. onderhouds- & verbouwingswerkzaamheden uit aan:

  • Zorg instellingen / Kinderdagverblijven
  • Scholen / sportzalen
  • Kantoren / bedrijven / winkels

24 Service Glasherstel

24 Service Glasherstel is een glasbedrijf met ervaring en gecertificeerde glaszetters. Voor al uw vraagstukken kunt u bij hen terecht. Of het nu gaat om veiligheidsglas of glas-in-lood, zij bieden u graag een passende oplossing.

Ook glasschades lossen zij, eventueel met een deugdelijke noodoplossing voor u op.