In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

De Jodan Boys Company Club reisde afgelopen zaterdag met maar liefst 110 mensen af naar Amsterdam voor een bezoek aan de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Ierland. Het licht tegenvallende spel van de ploeg van bondscoach Ronald Koeman had gelukkig geen enkele impact op de stemming van alle Goudse gasten. Het werd een buitengewoon gezellige avond!

Die gezelligheid begon al bijtijds. Rond 17.00 uur opende het sponsorhome op ons eigen sportcomplex de deuren. Het stamppotbuffet, verzorgd door Keurslager John Boere, werd geopend door dagsponsors Michel Scheidema (Mobicom) en Bob den Boer (Bob den Boer BV). Omstreeks 18.30 uur werden de gasten naar de bussen gedirigeerd en werd koers gezet naar de Johan Cruijff ArenA.

Met dank aan de KNVB zaten alle Company Club leden dicht bij elkaar in het stadion. De nabijgelegen bar draaide overuren en de sfeer zat er goed in. In een matige wedstrijd won Oranje met 1-0. Het Nederlands Elftal plaatste zich zo voor het EK van 2024 in Duitsland. Het afsluitende optreden van Kris Kross Amsterdam na afloop van de wedstrijd vormde een mooie inleiding voor de terugreis.

De verzorging in de bus was met dank aan de leden van de commerciële commissie zowel op de heen- als de terugweg dik in orde. Naast gekoelde drankjes vonden ook de kaas, worst en pinda’s gretig aftrek. Terwijl in bus 2 luidkeels meegezongen werd met enkele Nederlandstalige hits, parkeerde de bussen rond 0.00 uur weer op de Sportlaan. De volgende activiteit van de Company Club vindt plaats op dinsdag 9 januari 2024. Dan toasten de ondernemers op de Goudse IJsbaan op een succesvol nieuw jaar.

Interesse in een lidmaatschap bij de Jodan Boys Company Club? Neem dan contact op met Joop Kempers (06-41466400), Gerben Roosendaal (06-48537771) of Karel van den Heuvel (06-50932172).