In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

Na een lange periode van voorbereiding, met overwegend goede resultaten, leed Jodan Boys 1 vorige week toch wat teleurstellend puntverlies tegen het gepromoveerde Victoria. Hoofdtrainer Erik van Zoest en zijn spelers konden dan ook niet wachten om die zure smaak weg te spoelen in de thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer. Na een wervelende eerste helft en een spannende tweede helft, stond er een 2-1 eindstand op het scorebord. Blijdschap alom, niet alleen in de kleedkamer, maar ook in het sponsorhome waar een groot aantal sponsors met dank aan dagsponsor Basis Bedrijfshuisvesting, genoot van een middagje Jodan Boys.

Contractondertekeningen

Na een glasheldere analyse van de trainer, stonden er twee contractondertekeningen van nieuwe sponsors op de planning. Allereerst was het de beurt aan speaker Wim van den Brink die namens zijn zoon Kevin het contract van QDT tekende. Kevin speelde zelf als 6-jarige al in de pupillen van onze vereniging. Inmiddels heeft hij een succesvolle carrière in de VS en is hij blij iets terug te kunnen geven aan de club waar hij waardevolle herinneringen heeft gemaakt in het verleden. Aansluitend tekende Corstiaan van Pelt van Financieel Fit Gouda zijn sponsorcontract. Corstiaan legde uit aan de aanwezigen hoe hij in contact kwam met Joop Kempers van de commerciële commissie en waarom hij besloten heeft lid te worden van de Jodan Boys Company Club. Heb jij vragen over belangrijke financiële vraagstukken zoals een hypotheekaanvraag of het financieren van verduurzamingsplannen? Neem dan contact op met Corstiaan of zijn collega’s.

Lancering presentatiegids ‘23/’24

Voordat de bestuursleden en de scheidsrechter het buffet, verzorgd door Keurslager John Boere en beschikbaar gesteld door Basis Bedrijfshuisvesting, openden, vond er nog een andere belangrijke plichtpleging plaats. Ons zeer gewaardeerde lid Henny Vermeer, die na meer dan 50 jaar lidmaatschap en tal van vrijwilligerstaken in een verzorgingstehuis verblijft, ontving uit handen van aanvoerder en covermodel Roald Heerkens het eerste exemplaar van de presentatiegids ‘23/’24. Een prachtig glossy magazine met artikelen over alle verschillende geledingen in onze club, zorgvuldig samengesteld en opgemaakt door Joop Kempers en Edward van de Water van Van de Water Pre-Press. Hierna konden de aanwezigen genieten van het buffet, van de nodige drankjes en uiteraard van de gezelligheid. Op naar een volgend middagje Jodan Boys, hopelijk wederom met drie punten!