In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Praxis Gouda is al weer geruime tijd sponsor van CVV de Jodan Boys. Wij prijzen ons gelukkig met de steun van dit bedrijf. Eigenaar Alain de Werd is vaak op onze vereniging aanwezig en volgt de sportieve verrichtingen op de voet.

Praxis Gouda biedt de mooiste bomen voor de laagste prijs. Voor een gezaagde Nordmann kerstboom van 150-175 cm betaalt u slechts € 14,99 (met Airmiles al vanaf € 4,99). Op zaterdag 09-12-2023 is er een stand van de Praxis op het Jodan Boys complex; tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u daar terecht om fraaie kerstartikelen te kopen; kortom prachtige aanbiedingen!

Bezorgvoucher

In het geval dat u eveneens een kerstboom wilt kopen bij Praxis Gouda kunt u een “Bezorgvoucher” aanschaffen op deze dag voor slechts € 9,00. Zo voorkomt u dat u de dennennaalden van uw kerstboom nog maandenlang tegen komt in uw eigen auto. Bovendien is het goed te melden dat de volledige opbrengst van de bezorgvouchers ten goede komt aan het Pupillenkamp 2024. Win-win dus!

Fijne Kerst

De kerstboom wordt bij u thuis bezorgd (aflevering binnen 10 km van Gouda) op maandagavond 11 december of woensdagavond 13 december. Kom gezellig even langs bij de kraam en doe uw voordeel dankzij Praxis Gouda; uiteraard kunt u ook langs gaan bij Praxis Gouda, Goudkade 1, 2802 AA Gouda. Mede namens Praxis Gouda, alvast een fijne kerst gewenst!