In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie
  • Datum: Woensdag 1 mei 2024
  • Tijd: 18.15 uur – 23.00 uur
  • Locatie: Gouwekerk, Hoge Gouwe 41, 2801 LA Gouda
  • Prijs: € 90,- pp

Op woensdag 1 mei 2024 is het exact 90 jaar geleden dat CVV De Jodan Boys werd opgericht. Dat vieren we een jaar lang met activiteiten voor mensen uit alle geledingen van onze mooie club. De feestelijke aftrap van het jubileumjaar is het Jubileumdiner in de recent gerenoveerde Gouwekerk. In een unieke setting geniet je als gast van een heerlijk 4 gangendiner, lekkere wijnen van Wijngro Van Welie en entertainment van zanger/pianist Alexander Broussard (o.a. bekend van de Billy Joel Experience). De capaciteit van de Gouwekerk is met 238 plaatsen enigszins beperkt. Gezien de grote belangstelling raden we je aan snel een kaart te kopen. De inloop is van 18.00-18.15 uur. Er is weinig parkeerruimte in de omgeving van de kerk, dus kom bij voorkeur op de fiets of lopend.

Link naar ticketpagina

https://theaterbakkerij.stager.co/web/tickets/111401577