In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Marco Veenhuis (midden) is tijdens het jubileumdiner van Jodan Boys benoemd tot erelid. Naast hem staan zijn vrouw Ingrid Veenhuis (links) en voorzitter Marco Kastelein (rechts).

Op woensdagavond 1 mei vond in de recent gerenoveerde Gouwekerk in Gouda de aftrap plaats van het 90-jarig jubileum van CVV De Jodan Boys. Maar liefst 220 gasten genoten in een bijzondere setting van een heerlijk 4 gangendiner. Tussen de gangen door speelde zanger/pianist Alexander Broussard, bijgestaan door zangeres Nikki en saxofonist Sandy, de ene na de andere grote hit. Tijdens de laatste nummers had vrijwel iedereen zijn of haar zitplaats verruild voor een plaats op de dansvloer.

Marco Veenhuis benoemd tot erelid

Halverwege de avond nam voorzitter Marco Kastelein het woord. Hij sprak de aanwezigen toe over de grote verdiensten van Marco Veenhuis voor Jodan Boys in de afgelopen decennia. Zijn jarenlange hoofdsponsorschap, diverse vrijwilligerstaken, het mede mogelijk maken van de nieuwbouw en vele andere hoogtepunten passeerden de revue. De benoeming tot erelid aan het einde van het betoog werd vanuit de zaal met een langdurig applaus ondersteund.

Volgende activiteiten

De komende twaalf maanden staan er nog veel meer jubileumactiviteiten gepland voor alle doelgroepen binnen de club. De volgende festiviteit is een tweedaags muziekevent in de buitenlucht op het eigen Sportcomplex Oosterwei. Op vrijdag 14 juni nemen drie tribute bands en een DJ de bezoekers onder de naam “A Tribute to our History!” mee op een muzikale reis door de clubgeschiedenis. Een dag later op zaterdag 15 juni is er muziek uit het heden en recentere verleden met optredens van o.a. Freddy Moreira, Ammar en coverband Party Pulse. De online kaartverkoop is inmiddels gestart. Combitickets voor deze tweedaagse zijn beschikbaar voor een bedrag van € 19,34, verwijzend naar oprichtingsjaar 1934. Jodan Boys hoopt tijdens dit evenement niet alleen leden, maar ook andere bezoekers uit de regio te begroeten.

Foto’s

De eerste fotoserie van fotografe Dionne Vos-Jansen is te bekijken via DEZE LINK

Ook de foto’s van Dick Gijsbertsen zijn binnen en zijn te vinden via DEZE LINK

Tickets voor 14 en 15 juni

Tickets voor het tweedaagse event op 14 en 15 juni zijn los of als combiticket verkrijgbaar via DEZE TICKETLINK