Jeugd

Jeugdvoetbal bij Jodan Boys is een belangrijke en grote groep binnen onze mooie vereniging. Ruim 800 kinderen van 4 tot 19 jaar voetballen in onze jeugdteams, vanaf de Kabouters tot aan onze 2de divisionist JO19-1.

Bij De Jodan Boys is het plezier in het spel het belangrijkste voor de jeugd. In de trainingen leren de spelers een goede voetbaltechniek. En in de wedstrijden spelen de teams in competitie met teams van andere clubs. Dit alles met een “fairplay” mentaliteit.

Bijna alle activiteiten binnen het jeugdvoetbal worden georganiseerd door vrijwilligers. Dat zijn vaak ouders van kinderen die bij De Jodan Boys voetballen. Dat geldt voor de trainingen en het coachen van de teams, en ook voor alle extra activiteiten die voor de jeugd worden georganiseerd. Van de ouders en de oudere kinderen wordt verwacht dat ze helpen om het voetbal voor de jeugd mogelijk te maken.

Via deze website vindt u alle informatie over het jeugdvoetbal bij De Jodan Boys, voor (ouders van) kinderen die al langer bij de vereniging spelen en voor nieuwe leden. Via de knoppen hieronder vindt u de weg naar de informatie die u zoekt: Onderbouw, Bovenbouw, Meiden

Voor vragen en opmerkingen kunt u ook altijd contact opnemen met de coördinator van uw geleding.