In Nieuws, Nieuws ING League, Nieuws Jeugd, Uncategorized

Vandaag was de allerlaatste wedstrijd van de ING League bij Jodan Boys
Inderdaad, de ALLERLAATSTE.
Ruim 20 jaar geleden zijn we gestart met de eerste wedstrijden van onze interne competitie.
In de afgelopen 20 jaar hebben heeeeel veel kinderen mogen genieten van hun woensdagmiddag training onder leiding van o.a. Toos Kamp en Cor van Dijk.
Ook Rudy Hendriks (toen voetbaltechnisch verantwoordelijk) en Hans van ’t Hoff (toen nog Voorzitter Pupillen) zijn vanaf het begin betrokken geweest bij onze Jodan Boys Voetbalschool die toen nog Champions League en Europa League heette.
De kracht was, meer voetbal, meer aan de bal en meer opleiding. Het leuke was dat alle kinderen speelde in kleding van de Champions League, als Barcelona, Man.United, Real Madrid of AC Milan.

     

De laatste 8 jaar stonden in het teken van Maja Sibbel. Iedere week veel huiswerk om alle teams weer op het veld te krijgen. Iedere zaterdag zorgen dat alles klaar stond en dat de start/stop en limonade pauze aangekondigd werd via onze geluidsinstallatie. (sorry buren, we weten dat het vroeg was op zaterdag)

Ook haar voorgangers, Iteke, Hans, Rudo  en Cher hebben dit met heel veel liefde vele zaterdagochtenden gedaan. Petje af voor hen.

Nu nemen we afscheid van ‘onze’  ING League met een ouder/kind wedstrijd en met een applaus van de kinderen en ouders. Maar ook met een mooie bos bloemen nemen we afscheid van Maja. We hopen uiteraard dat zij zich volgend seizoen op een andere manier gaat inzetten voor de jeugd en we weten zeker dat we haar nog vaak langs de velden zullen zien.

De ING League zal volgend seizoen over gaan in de JO07 KNVB competitie. Spannend wat dat gaat brengen voor onze jongste spelertje van CVV de Jodan Boys

 

HVTH20240525-288