Jodan Boys en Achilles Veen zorgden voor een aantrekkelijke eerste helft. Beide ploegen scoorden twee keer. Met name Jodan Boys speelde een goede eerste helft. De thuisploeg kwam het eerst op voorsprong via el Idrissi. Achilles Veen kwam na twintig minuten langszij. Toen er een goed half uur op de klok stond scoorde Achilles Veen de 1-2. Mo Bellahcen schoot Jodan Boys een minuut later uit een strafschop weer op gelijke hoogte. In de tweede helft hielden beide doelmannen het doel schoon. Zo eindigde de wedstrijd zoals de eerste helft eindigde in 2-2.

De komende twee wedstrijden zijn nog razend spannend voor Jodan Boys. Alle scenario’s liggen nog open. Wil Jodan Boys nog goed kans maken om zich te handhaven via promotie degradatie/wedstrijden dan moet er twee keer worden gewonnen. Volgende week uit bij Goes en over twee weken ontvangen we Zwaluwen in eigen huis. Wij geven niet op en gaan door tot de laatste snik!