In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Nadat wij gisteren konden vermelden dat Bram van der Wolf in de voorbereiding van het nieuwe seizoen weer voor zijn kans gaat, is er weer goed nieuws te melden. Daan Kreukniet blijft volgend jaar ook onderdeel uit maken van de A-selectie.  Twee seizoenen geleden kwam Daan over van Spartaan’20. Gaandeweg het seizoen veroverde Daan een basisplaats in het eerste elftal.

In de basis

Dit seizoen begon minder voor Daan. Hij belandde op de bank. Met zijn Rotterdamse mentaliteit is hij niet bij de pakkenneer gaan zitten. Door hardwerken heeft hij zichzelf weer in de basis gespeeld. Daan is een is een linksback  die nooit verzaakt en altijd blijft geven. Dat is een mooie eigenschap. Ondanks interesse van andere clubs blijft Daan bij Jodan Boys, omdat hij het gewoon erg goed naar zijn zin heeft!

Onze nieuwe trainer Mark Evers bevestigt bovenstaand beeld. ‘Daan heeft zich bewezen als knokker. Na een moeilijke start heeft hij zich terug geknokt in de basis. Dit soort karakterspelers kunnen we goed gebruiken. De selectie is zo goed als rond. Dat is een prettige gedachte richting komend seizoen, maar ook om er dit seizoen nog alles uit te persen met elkaar,’ aldus Mark Evers

‘Daan wij zijn erg blij dat je ook volgend jaar onderdeel bent van onze club.’

 

Blijven: Daan Kreukniet, Bram van der Wolf, Fahim Musaui, Adil AkaniouiJoey Vergunst, Zakaria Musaui, Milan HartelohRick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken: Angelo Semil, Zakaria Kanfaoui

Stopt: Michel Verkaik

Komt: Marley Berkvens (Sportlust’46), Bart van der Voort (Argon), Bob Prins (vv de Meern)