In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In de week dat Jodan Boys haar negentigjarige verjaardag viert is er goed nieuws te melden van het spelersfront.

Onze aanvoerder Roald Heerkens komt natuurlijk nog lang niet in de buurt van negentig jaar Jodan Boys, maar Roald schaart zich voor komend seizoen wel in een select clubje spelers. Roald gaat zich scharen in een gezelschap van spelers die maar liefst dertien seizoenen in Jodan Boys 1 zijn uitgekomen. Roald speelt als sinds 2012/2013 in ons vlaggenschip. Om te beseffen hoe lang dat is. Roald zelf een groot wielerliefhebber zag in dat jaar Bradley Wiggins de Tour de France winnen. Het lijkt  al lichtjaren geleden dat de eerste Britse Tourwinnaar in het geel de Champs-Élysée opdraaide.

Lang zag het ernaar uit dat dit seizoen het laatste van Roald zou worden. Onze aanvoerder kwam terug op dit besluit. ‘Afgelopen jaar heb ik een hoop gekwakkeld met mijn fitheid en blessures, zo wil ik niet dat mijn laatste jaar eruit ziet. Ik wil nog één jaar laten zien dat zowel Jodan Boys als ik niet in de eerste klasse thuishoren en ik wil het komende seizoen graag afsluiten met een kampioenschap,’ aldus Roald.

Roald we zijn blij dat jij ook volgend jaar bij ons speelt en dat kampioenschap daar moeten we dan maar voor gaan hè!

Blijven: Roald Heerkens, Daan Kreukniet, Bram van der Wolf, Fahim Musaui, Adil AkaniouiJoey Vergunst, Zakaria Musaui, Milan HartelohRick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken: Angelo Semil, Zakaria Kanfaoui

Stopt: Michel Verkaik

Komt: Marley Berkvens (Sportlust’46), Bart van der Voort (Argon), Bob Prins (vv de Meern)