Voor de wedstrijd hing er een ontspannen sfeer maar de vrouwen van Jodan boys waren vast beraden om ook deze wedstrijd winnend over de streep te trekken.

Voor hoofdtrainer Jeroen en Lisanne Bajema was het vandaag de laatste wedstrijd voor vrouwen 1.

In de basisopstelling  van links naar rechts is als volgt.

Op de Goal: Danielle Hornes

Verdediging: Linquenda , Demi, Daniëlle Dekker en Sterre.

Middenveld: Ghizlan, Dorien, Hannelot en Isabella.

Voorhoede: Famke en Lisanne Bajema

Na een scherpe warming up ging de wedstrijd om 11 uur van start.

De begin fase van de wedstrijd is wat slordig en is iedereen wat zoekende. Jodan Boys creëert wel wat kansjes maar komt nog niet tot een doelpunt. Ook Arc kan een paar keer gevaarlijk worden wat uit eindelijk tot 1 echte kans leid.

In de 31e minuut kan Isabella de bal meenemen richting de achterlijn van ARC en geeft een strakke voorzet. Famke komt vervolgens goed voor haar man en kan de bal netjes binnen schieten. Zo komt Jodan boys op 0-1.

ARC blijft scherp en verdiend na goed druk zetten een corner in de 35e minuut. De vrouwen van Jodan boys zijn niet scherp genoeg en zo kan ARC de 2e bal toch binnen tikken. 1-1.

Na deze goal van ARC gaat jodan boys er vol tegen aan. 2 Minuten later steekt Linquenda de bal in de diepte op Famke. Die neemt de bal mee en maakt het netjes af. 1-2 Jodan boys na 37 minuten voetballen.

Kort daarop in de 40e minuut  maakt Famke op aangeven van Sterre haar 3e goal, en heeft hiermee dus een hattrick!

Net voor het rustsignaal van de scheidsrechter kan Ghizlan de bal nog voor geven en is het weer Famke die de bal het doel in weet te krijgen.

Met een stand van 1-4 gaan we de rust in.

De 2e helft begint vrij rustig. Er worden een paar kleine kansen gecreëerd vanuit Jodan boys. Ook ARC lukt het om in de buurt van de goal van Jodan boys te komen, maar dit kan niet tot een echte kans uitkomen.

In de 60e minuut kiest hoofdtrainer Jeroen er voor om 3 wissels toe te passen.

Rebekka neemt achterin de plaats van Daniëlle Dekker in.

Sterre gaat naar de bank en hier komt voor in de plaats Elise te spelen op de rechtsback.

En in de spit gaat Lisanne Bajema naar de kant en hiervoor komt Renate erin.

Door goed drukzetten kan Renate een slechte terugspeelbal op de keeper onderscheppen en kan zij na 65 minuten de 1-5 maken.

ARC zet nog even aan en counter richting het doel van Daniëlle. Ze spelen het goed uit, goal. Hierdoor komt de stand op 2-5.

Kort daarna in de 70e minuut brengt Jeroen zijn laatste 2 wissels in. Linquenda gaat naar de kant en hier voor komt Marije het veld in. Noa mag op de plek van Famke gaan spelen.

In het laatste kwartier van de wedstrijd gaat het spel voornamelijk richting de goal van ARC. Jodan Boys weet dan ook nog 3 keer te scoren.

In de 77e minuut is het Renate die nog een keer raakt schiet op aangeven van Noa.

Vervolgens is het in de 85e een corner van Hannelot die raak wordt gekopt door Rebekka.

En aan het eind van de wedstrijd in de 88e minuut kan Noa de bal knap voorgeven en is het Dorien die de bal alleen nog hoeft in te tikken.

Als dan na 90 minuten spelen de stand op 2-8 staat fluit de scheidsrechter af en is het seizoen daarbij ook ten einde.

Direct na de wedstrijd was er nog een officieel moment waarbij de medailles voor het behalen van het kampioenschap door de KNVB werden uitgereikt.

De vrouwen van Jodan boys hebben hiermee een geweldig seizoen gedraaid. Kampioen van de 2e klasse met 61 punten, een doelsaldo van +76, maar liefst 92 doelpunten voor en maar 16 doelpunten tegen.