In Nieuws, Nieuws communicatiecommissie, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Projecteam

Bijna twee jaar geleden is er een projectteam samengesteld met de focus op het (door)ontwikkelen van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen onze vereniging. Dit projectteam is aan de slag gegaan met een aantal activiteiten rondom de thema’s Voetbaltechnische zaken, Inclusieve organisatie en Communicatie.

Ook de communicatie hebben we goed tegen het licht gehouden. Het kan niemand ontgaan zijn: je ziet op de officiële sociale media kanalen van Jodan Boys steeds meer informatie en artikelen over het vrouwen- en meidenvoetbal binnen onze vereniging.

 

Foto’s 

Daarnaast was de constatering dat er in de verschillende ruimtes in de Dug Inn (kantine beneden) en het sponsorhome (kantine boven) weinig foto’s van meiden- en vrouwenvoetbal hingen. Hier hebben we uiteraard verandering in gebracht! In samenwerking met verschillende mensen binnen de vereniging is fotomateriaal verzameld waarbij we alle geledingen, maar ook vrijwilligers in verschillende rollen een plek hebben gegeven aan de wanden. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf.

Dank

Veel mensen zijn betrokken geweest bij de samenstelling van het fotomateriaal, maar in het bijzonder willen we Kees en Peter bedanken voor het uitmeten, boren en ophangen van alle lijsten. Ook Zoë en Hannelot, heel erg bedankt voor al het zoekwerk en het vullen van de lijsten. Wat een klus!

Meer weten?

Voor meer informatie over het ontwikkelprogramma zie Projectteam Ontwikkelingsprogramma meiden-en vrouwenvoetbal – De Jodan Boys (cvvdejodanboys.nl)