In Nieuws, Nieuws Vrouwen

Sinds dit seizoen is het projectteam samengesteld. Dit projectteam heeft de focus op het (door)ontwikkelen van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen onze club.

Vorig seizoen is er in samenwerking met de KNVB een analyse gedaan van de huidige situatie. Er is gebruik gemaakt van een groeimodel met verschillende fasen. Deze fasen zeggen iets over de kwaliteit van voetballen voor meiden en vrouwen (strategie), de positionering van meiden en vrouwen (cultuur) en een afgestemde organisatie voor meiden en vrouwen (structuur). In een drietal bijeenkomsten met de KNVB heeft dit inzicht gegeven over de fase waarin deze tak binnen onze vereniging zich bevindt én zijn uit de rapportage drie hoofdonderwerpen gekozen waarin Jodan Boys in de komende drie seizoenen zich verder zal ontwikkelen en verbeteren. Dit betreft Voetbaltechnische zaken, Inclusieve organisatie en Communicatie.

Graag stellen wij u voor aan het projectteam meiden- en vrouwenvoetbal:

Zoë van Deest (communicatie), Hannelot Bitter (voetbaltechnische zaken), Carolien Noorlander (inclusieve organisatie), Anouk van der Vlies (communicatie), Charissa Langbroek (voetbaltechnische zaken), Peter Fasol (communicatie), Gerrit de Jong (voetbaltechnische zaken en inclusieve organisatie), Johan Kortleven (inclusieve organisatie en voorzitter vrouwencommissie), Helen Verschoor (inclusieve organisatie en projectleider ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal).

Dit projectteam is enthousiast aan de slag met de drie hoofdonderwerpen en alle activiteiten die hierbij horen. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die plaatsvinden.