In Junioren, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Jeugdbestuur, Nieuws Junioren, Nieuws Pupillen, Nieuws Scheidsrechterscommissie

Wij zijn blij te kunnen melden dat de trainingen voor de jeugd weer van start gaan met ingang van zaterdag 2 mei. Op deze pagina vind je alle informatie.

De herstart van de trainingen is voorbereid door het hiervoor ingestelde Coronateam van Jodan Boys. Het doel was trainingen te kunnen aanbieden waarbij ieders veiligheid gegarandeerd is en die in lijn zijn met de door de regering gestelde voorwaarden. Deze voorwaarden hebben wij omgezet in enkele gedragsregels en aandachtspunten. Het is belangrijk dat iedereen zich daaraan houdt.

Wij vragen ieders aandacht voor het volgende:

Looproutes

De leeftijdsgroepen (t/m 12 en vanaf 13) trainen op aparte velden. Er zijn gescheiden looproutes gemarkeerd. Er is een gemarkeerde route naar de velden 1 en 2 en een aparte route voor het gebruik van veld 4. De routing is beschreven voor aankomst en vertrek van het complex. De busopstelplaats kan door ouders als Kiss and ride worden gebruikt om kinderen weg te brengen en op te halen. De fietsenstalling is verplaatst naar de parkeerplaats.

Trainingsschema

Bekijk hier het trainingsschema om te zien hoe laat en op welk veld je traint.

Handouts met aandachtspunten

Er zijn handouts voor trainers, sporters en ouders beschikbaar. Lees jouw handout aandachtig door.

Plan van aanpak

Ons Plan van Aanpak is goedgekeurd door de gemeente Gouda. Wij bieden het hier als download aan, zodat ook andere voetbalverenigingen hiermee hun voordeel kunnen doen.