Scheidsrechterscommissie

Scheidsrechters:

De coördinatie van onze clubscheidsrechters is in handen van de scheidsrechterscommissie. De scheidsrechterscommissie bestaat uit diverse leden die zich wekelijks inspannen om wedstrijden te voorzien van goeden arbitrage. Heb je interesse om hieraan bij te dragen of wil je meer weten dan kun je dat hieronder vinden bij het tabblad info. De scheidsrechterscommissie is te bereiken via scheidsrechters@cvvdejodanboys.nl .

Nieuws

scheidsrechters bijeenkomst 7 september m.b.t. digitaal wedstrijd formulier

Zoals waarschijnlijk bij vele inmiddels bekend is, is er vanaf dit seizoen een nieuw digitaal wedstrijd formulier dat via een app moet worden ingevuld.

Wij als scheidsrechterscommissie willen jullie daarom uitnodigen voor een informatie avond over dit nieuwe formulier hoe dit nu werkt.

Hierin zal worden besproken hoe deze app werkt en wat er allemaal ingevuld moet worden, ook willen we bespreken wat er moet gebeuren als scheidsrechters geen smartphone hebben waarop deze app geïnstalleerd staat.

Jullie zijn alle vanaf 19.30 uur welkom, en om 20.00 uur zullen we beginnen.

Deze avond hopen we het voor jullie allemaal duidelijk te maken hoe dit nu in zijn werk gaat en zijn we er ook om vragen van jullie kant te beantwoorden.

De informatie avond is voor alle scheidsrechters van de vereniging of je nu de pupillen, junioren of senioren fluit iedereen is welkom want iedereen zal hier op den duur mee te maken gaan hebben, en we willen ten slotte dat iedereen binnen onze vereniging dit op een goede manier kan gebruiken.

 

We hopen jullie allen as donderdagavond te zien.

Commissieleden
 • Theo Vogelzang
  Theo Vogelzang Secretaris
 • Jan Wouter Kok
  Jan Wouter Kok Adviseur scheidsrechterscommissie

  06-45673541

 • Gideon Begeer
  Gideon Begeer Scheidsrechterscommissie
 • Raf Wieman
  Raf Wieman
Info

Scheidsrechters:

De coördinatie van onze clubscheidsrechters is in handen van de scheidsrechterscommissie.

Werving:

Wij steken veel energie in het werven van nieuwe scheidsrechters. Jaarlijks proberen wij een cursus voor de pupillen scheidsrechters te organiseren. Wil je je aanmelden, gebruik het inschrijvingsformulier dit kan natuurlijk ook voor vervolg cursussen e.d.

Begeleiding:

Wij vinden het bijzonder belangrijk om jonge scheidsrechters goed te ondersteunen. Dat gebeurt ook, met een groep van circa 5 tot 7 gediplomeerde scheidsrechters. Zij zijn bereid om elke zaterdagmorgen de jonge fluitisten te begeleiden.

Bijeenkomsten:

Aandacht voor alle scheidsrechters is en blijft belangrijk. Daarom organiseren wij speciale avonden, regelmatig met medewerking van een KNVB scheidsrechter. Tijdens de bijeenkomsten delen we ervaringen en bespreken wij situaties uit wedstrijden.

ARAG certificaat:

Als beloning voor haar inzet en aanpak ontving de scheidsrechterscommissie in april 2013 het ARAG certificaat.

Afmelden:

Ben je benaderd om een wedstrijd te leiden maar uiteindelijk lukt het niet te fluiten, dan worden de scheidsrechters verzocht dit tijdig kenbaar te maken. Graag voor de betreffende zaterdag uiterlijk donderdagavond 19.30 uur!