Zaterdag 3 februari mochten de vrouwen na een welverdiende winterstop de competitie weer hervatten tegen de S.C. Stiens. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden voor clubicoon Henny Vermeer, die afgelopen week is overleden. Hierna volgde het fluitsignaal van de wedstrijd.

De eerste kans was voor Renate, die een veelbelovende voorzet van Lisanne helaas net naast schoot. Een vroege verwarring over een mogelijke corner voor Jodan Boys VR1 zorgde voor spanning, maar het team liet zich niet uit het veld slaan.Een hoekschop leidde tot een heuse scrimmage voor het doel van Jodan Boys VR1, maar de verdediging wist de bal uiteindelijk weg te werken. En toen gebeurde het, een oorverdovende 1-0! Carolien bezorgde een perfecte voorzet die al vallend werd ingekopt door Lisanne, waarmee Jodan Boys VR1 de leiding nam.

De acties bleven komen: goede combinaties tussen Janet, Renate en Carolien resulteerden in een knappe 2-0, waar Renate de bal binnenschoof na uitstekend werk van Carolien en Lisanne. Hoekschoppen volgden, met Rebekka en Dorien die het doel net misten. Een volgende hoekschop leidde tot een doelpunt, waar Lisanne uiteindelijk de keeper onder vuur nam en de 3-0 scoorde.Ondanks een buitenspel-misser van de scheidsrechter, kon S.C. Stiens een schot richten dat van richting werd veranderd en tot een doelpunt leidde, wat de score op 3-1 bracht.

Janet bracht Renate opnieuw in stelling, en hoewel de eerste poging op de paal belandde, aarzelde Renate niet om de rebound te benutten.

Maar het laatste woord was aan Jodan Boys VR1. Een prachtige assist van Carolien leidde tot een indrukwekkende kopbal van Renate, waardoor de score uitkwam op een overtuigende 4-1.

In de 69e minuut van de wedstrijd vonden er enkele strategische wissels plaats bij Jodan Boys VR1. Janet en Marije werden vervangen door de frisse energie van Isabella en Elise.
De vrije schop van Lisanne wist de inglijdende Rebekka en Demi niet te vinden. In de 83e minuut vond de laatste wissel plaats. Dorien werd vervangen door Maaike. De verdediging van de tegenstander reageerde alert toen er wederom een voorzet van Carolien het strafschopgebied binnenkwam en wist de bal weg te koppen. De afvallende bal belandde echter voor de voeten van Maaike die meteen uithaalde. Helaas ging dit schot over.
Het eindsignaal klonk en Jodan Boys vierde een welverdiende zege. Een mooie prestatie wat de dames op een 3e plek in de competitie laat staan! De volgende wedstrijd zal zijn tegen Reiger Boys op 24 februari. Tot dan!