Jodan Boys heeft na twee nederlagen op rij zaterdag gelukkig weer weten te winnen. In de Meern was Jodan Boys met 1-2 te sterk voor VV de Meern. Na een comfortabele 0-2 voorsprong werd het toch nog spannend toen de thuisploeg kort voor tijd de 1-2 maakte. Gelukkig werd er niet meer gescoord.

Jodan Boys stond voor rust dus al met 0-2 voor door twee doelpunten van Milan Harteloh.  Milan maakte onder Leen van Steensel zijn debuut in het eerste en maakte meteen veel minuten. Na dat goede begin kreeg Milan een beetje een terugslag en speelde weer veel wedstrijden in JO23-1. Milan knokte zich terug en speelt nu bijna wekelijks weer zijn minuten in Jodan Boys 1. Zaterdag bekroonde hij zijn optreden met twee doelpunten. Op basis van zijn doelpunten is Milan deze week Van Deth man of the Match. Van harte Milan zo door blijven dan kunnen we nog een hoop plezier aan je beleven.

Zilveren Schoen

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.