In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

In de afgelopen maanden heeft een vierkoppige werkgroep zich beziggehouden met een uitgebreid marktonderzoek naar mogelijke leveranciers van teamwear voor onze vereniging. Het belangrijkste uitgangspunt? Een herkenbaar tenue waar ieder lid met trots in speelt! Tijdens de ALV in juni stemden de leden in met het voorstel van het bestuur om met ingang van seizoen ‘25’/26 over te stappen op kleding van Adidas die zal worden geleverd door Voetbalshop.nl. In dit bericht lees je meer over de achtergrond van die keuze en over de consequenties voor jou als lid.

A-merk via een betrouwbare partner

Karel van den Heuvel, vicevoorzitter en bestuurslid commercie, maakte onderdeel uit van de werkgroep. Hij is verheugd met de keuze voor Adidas en Voetbalshop.nl: “Bij een toonaangevende club als Jodan Boys past kleding van een A-merk. In samenwerking met KNVB-partner Voetbalshop.nl, die al honderden andere sportverenigingen in ons land bedient, hebben we een prachtig nieuw tenue ontworpen. De hoofdkleuren van het tenue en de herkenbare oranje en zwarte baan op het shirt blijven behouden, maar het design is gemoderniseerd en ook qua draagcomfort maken we een grote stap voorwaarts.”

Het nieuwe thuistenue, uittenue en reservetenue van Adidas in de herkenbare clubkleuren oranje, zwart en wit. 

Voor mannen, vrouwen en kinderen

Ook Mick van der Kaa, Teamsales Manager bij Voetbalshop.nl is blij: “We zijn trots om deze samenwerking aan te kondigen. Jodan Boys is een prominente naam in het amateurvoetbal en biedt fantastische faciliteiten voor topsport en breedtesport. De aanstaande collectie is straks voor mannen, vrouwen en kinderen verkrijgbaar op de eigen clubwebshop, die medio juli 2025 live gaat op Voetbalshop.nl. We kunnen niet wachten om de eerste shirts uit te leveren!”

Via de nieuwe clubwebshop kun je straks ook trainingskleding, presentatiekleding en tassen van Adidas bestellen.

Uitfasering oude kledinglijn

Met de keuze voor Adidas en Voetbalshop.nl komt na een lange tijd een einde aan de samenwerking met Deventrade (de importeur van Hummel) en distributeur Sporthuis. Wij danken beide partijen hierbij alvast voor de prettige samenwerking. De ALV stemde behalve de keuze voor de nieuwe kledingleverancier ook in met een voorstel voor de uitfasering van de oude kledinglijn. Teams en spelers die uitkomen in de A-categorie mogen vanaf 1 juli 2025 nog maximaal één seizoen spelen in de oude kledinglijn. Teams en spelers die uitkomen in de B-categorie mogen nog maximaal twee seizoenen spelen in de oude kledinglijn. Door te kiezen voor deze overgangsperiode bieden we iedereen de vrijheid om op een logisch moment over te stappen, maar werken we ook toe naar uniformiteit op de lange termijn.

Pasdagen en pre-orders

Wil jij zeker zijn dat je direct bij aanvang van seizoen ‘25/’26 zo’n mooi nieuw tenue in je bezit hebt? Kom dan naar één van de pasdagen die we in het voorjaar van 2025 op de club gaan organiseren. Je kunt dan direct een pre-order plaatsen, zodat je het nieuwe tenue tijdig in je bezit hebt.