In Nieuws

Voetbalvereniging CVV De Jodan Boys bestaat dit jaar 90 jaar en dat wordt op meerdere manieren groots gevierd. Hoogtepunten zijn de evenementen op 14 en 15 juni, waar bands en artiesten als Freddy Moreira, Ammar en André Hazes Undercover zullen optreden op het eigen sportpark. Dankzij de bijdragen van trouwe sponsoren van de club kunnen beide evenementen gratis worden bezocht. Wel roept de club op om niet lang te wachten met het reserveren van een gratis ticket, want vol is vol.

Het feit dat Jodan Boys zulke evenementen organiseert om het jubileum te vieren is op zich al uniek, maar dat de evenementen nu voor iedereen gratis te bezoeken zijn, maakt het nóg unieker. Het organiseren van dit soort festiviteiten kost veel geld en daarom vroeg de club aanvankelijk het symbolische bedrag van €19,34 (de club is in 1934 opgericht) voor tickets. Dat geld wordt nu teruggestort naar de kaarthouders en de evenementen worden voor iedereen gratis toegankelijk. Leden en niet-leden kunnen het jubileum hierdoor op de meest laagdrempelige manier meevieren op het hoofdveld van Sportpark Oosterwei.

A Tribute to our History!

Op vrijdag 14 juni wordt er afgetrapt met ‘A Tribute to our History!’, een feestavond waar een muzikale ode wordt gebracht aan de historie van de club. Samen met De Theaterbakkerij uit Gouda werd er een programma samengesteld waar iedereen van kan genieten. Zo speelt de band Binnenlandsche Zaken talloze hits van Nederlandse artiesten, die in de afgelopen decennia langs de Jodan Boys velden en in de kantine te horen zijn geweest. Ook komt de band André Hazes Undercover naar het evenement, met uiteraard de grootste hits van Hazes senior. Het wordt een avond vol meezingers.

Jodan Boys 90 Jaar!

Op zaterdag 15 juni gaat het dak eraf tijdens ‘Jodan Boys 90 Jaar!’. Dan komt de bekende DJ Freddy Moreira naar Gouda, waar hij als kind opgroeide. Leuk weetje is dat hij in zijn jonge jaren zelf bij Jodan Boys voetbalde. Ook komt de bekende zanger Ammar naar Jodan Boys. Hij scoorde de afgelopen jaren meerdere hits, zoals ‘De Laatste’ en ’Turk Uit De Kroeg’. De artiesten worden bijgestaan door de DJ’s van Superfuif en feestband Party Pulse, die eerder dit jaar op Koningsdag Gouda en Gouds Geluk FoodFestival hebben gestaan. De avond eindigt met een optreden van een Mystery Guest.

Wil je er bij zijn op 14 en 15 juni? Reserveer dan een gratis ticket via DEZE LINK. Er is een beperkt aantal beschikbaar, dus wacht niet te lang.