In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

De trainersstaf van onze VR1 hebben de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met het oog op het komende seizoen 2024/2025.

 

Janet Waridi

Janet Waridi kwam halverwege vorig seizoen na lang blessureleed bij Jodan Boys voetballen. Wij zijn zeer content dat de dribbelaar in het nieuwe seizoen weer het oranje-wit-zwart van Jodan Boys zal dragen.

Lisanne Hogeveen

Lisanne Hogeveen gaat ook minimaal 1 seizoen door en dat wordt haar derde voor Jodan Boys. Twee jaar geleden kwam Lisanne over van Saestum VR1 en is erg belangrijk geweest voor Jodan Boys VR1. We zijn blij dat Lisanne ook volgend seizoen met Jodan Boys VR1 de topklasse in gaat.

 

Linquenda Eversen

Ook Linquenda speelt vanaf de E-pupillen bij Jodan Boys en zal in het nieuwe seizoen weer voor Jodan Boys uitkomen. Helaas speelde Linquenda vanwege blessureleed maar 1 competitiewedstrijd in de Hoofdklasse. Wij zijn blij dat Linquenda er alles aan zal doen om volgend seizoen weer veel minuten te maken.

Dina Bourjila

Dit seizoen kwam Dina helaas niet in actie voor Jodan Boys VR1. Hopelijk zal dit komend seizoen anders zijn want dan hoopt Dina weer te kunnen scoren in het shirt van Jodan Boys.

 

Blijven:

Danielle Hornes

Esmee van Vliet

Ghizlan Abdellaoui

Khadija Arzi

Rebekka de Jong

Demi Nieuwenhuisen

Isabella Zegers

Marije Wielaard

Renate Spee

Elise Spee

Sara Azaouagh

Noa van de Woestijne

Janet Waridi

Lisanne Hogeveen

Linquenda Eversen

Dina Bourjila