In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

De trainersstaf van onze VR1 hebben de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met het oog op het komende seizoen 2024/2025.

 

Renate Spee

Ook Renate Spee speelt volgend seizoen voor Jodan Boys en daar zijn wij erg blij mee. Renate is dit seizoen erg belangrijk geweest voor Jodan Boys VR1 met haar goals en assists. Ook Renate is een jeugdspeelster die in E11M (MO9-1) haar eerste wedstrijd speelde.

Elise Spee

Ook Elise speelt in het nieuwe seizoen weer voor Jodan Boys. Ook Elise zit al sinds haar pupillentijd in de jeugdopleiding. De aanvallend ingestelde back heeft al veel wedstrijden in VR1 gespeeld en we hebben er veel vertrouwen in dat Elise zich verder zal door ontwikkelen. Fijn dat je er ook volgend seizoen weer bij bent.

Sara Azaouagh

Sara heeft ook te kennen gegeven Jodan Boys trouw te blijven. Sara kwam vanaf Haastrecht bij Jodan Boys in de MO17-1.  Sara ontwikkelt zich goed en heeft al een aantal keer meegespeeld in VR1. Als Sara zich zo verder zal ontwikkelen zullen er meer wedstrijden in VR1 gaan volgen..

Noa van de Woestijne

Ook Noa is een speelster uit de eigen jeugd en ook Noa zal in het nieuwe seizoen voor Jodan Boys uitkomen. Noa begon ook bij de E-pupillen en speelt al een aantal jaren in de selectie. Goed om te zien dat Noa ook volgend seizoen voor Jodan Boys speelt.

 

 

Blijven:

Danielle Hornes

Esmee van Vliet

Ghizlan Abdellaoui

Khadija Arzi

Rebekka de Jong

Demi Nieuwenhuisen

Isabella Zegers

Marije Wielaard

Renate Spee

Elise Spee

Sara Azaouagh

Noa van de Woestijne