In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

De trainersstaf van onze VR1 hebben de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met het oog op het komende seizoen 2024/2025.

 

Captain Rebekka de Jong

Sinds dit seizoen is Rebekka onze aanvoerster en laat zien dat ze zowel binnen als buiten het veld een echte leider is. We zijn blij dat Rebekka ook in het nieuwe seizoen deel uit maakt van de vrouwenselectie.

Demi Nieuwenhuisen is al twee jaar een vaste en belangrijke waarde in Vrouwen 1. Vorig seizoen mocht Demi, vanaf de F-jes uitkomend voor Jodan Boys, zich zelfs kronen tot speelster van het jaar.

Isabella Zegers zal volgend jaar ook deel uit maken van de vrouwenselectie. De 18 jarige Isabella ontwikkelt zich uitstekend en dat leidde tot een aantal basisplaatsen. Onlangs was zij erg belangrijk door de winnende goal te maken tegen Sporting’70 die de drie punten opleverde.

 

Marije Wielaard heeft halverwege dit seizoen een basisplaats veroverd bij Vrouwen 1 als rechtsback. Marije speelt vanaf de D-pupillen bij Jodan Boys en beschikt over een uitstekende inzet waardoor veel buitenspelers het lastig hebben tegen haar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijven:

Danielle Hornes

Esmee van Vliet

Ghizlan Abdellaoui

Khadija Arzi

Rebekka de Jong

Demi Nieuwenhuisen

Isabella Zegers

Marije Wielaard