In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

“Nog 2 finales” zei trainer Patrick Verwei na de overwinning op Ter Leede VR2. Uit de komende twee wedstrijden moeten de vrouwen nog 4 punten halen om een stunt te bewerkstelligen: 3x op rij kampioen en promotie naar de Topklasse.

 

Het zou zelfs zaterdag al mogelijk zijn maar dan moet Jodan Boys VR1 de lastige uitwedstrijd bij Barendrecht VR1 winnen en Be Quick’28 VR1 moet punten verspelen tegen het tegen degradatie voetballende SC Stiens VR1

 

Een lastige opgave. Barendrecht VR1is in te winning mood met 4 achtereenvolgende zeges. De tegenstanders waren niet de minste: Zo werden Be Quick’28 VR1, Saestum VR2 en Klarenbeek VR1 aan de zegekar gebonden.

 

In Gouda won Jodan Boys VR1 ternauwernood met 4-3 van Barendrecht VR1. Vlak voor tijd stond het nog 4-1 maar kwam Barendrecht VR1 terug na 2 snelle goals. Een zeer spannend slot was het gevolg maar konden de Goudse vrouwen uiteindelijk de overwinning uit het vuur slepen.

 

Dit keer zal het een heel andere wedstrijd worden. Barendrecht doet volop mee in de tweede periode. Zij zullen er op gebrand zijn om er 5 op een rij van te maken. Jodan Boys VR1 zal er uiteraard alles aan doen om met de drie punten in de tas de bus van AlmeiTours in te stappen. Deze wedstrijd word  gesponsord door AlmeiTours, die ons zal brengen met onze vast Chauffeuse Petra, waar we al het hele seizoen plezier van hebben. Bedankt Meindert, Albert en Petra voor de veilige kilometers.

Er zal om 14.30 uur worden afgetrapt op Sportpark De Bongerd in Barendrecht. Scheidsrechter is de heer Van den Berg

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1