In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen week speelde Jodan Boys de laatste wedstrijd voor eigen publiek. De laatste twee competitiewedstrijden gaat Jodan Boys op bezoek bij respectievelijk Argon en Batavia’90. Jodan Boys zal zich in deze duels van de beste kant willen laten zien om zo  het seizoen op een goede manier af te sluiten. 

Feitelijk spelen Jodan Boys en Argon zaterdag nergens meer om. De ploeg van Aart Jan van Boksel degradeerde onlangs naar de tweede klasse. Voor Jodan Boys lijkt er alleen nog een theoretische kans weggelegd om de nacompetitie te bereiken. Maar dan moeten Pasen en Pinksteren beiden bijna op één dag vallen.

Degradatie volgt na lastig seizoen

Argon kent een moeilijk seizoen. Een aantal bepalende spelers kampten dit seizoen met langdurige blessures, helaas voor de ploeg uit Mijdrecht was dit blessureleed niet op te vangen. Dit resulteerde in een erg mager seizoen waarbij er maar twee keer werd gewonnen. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd de Meern verslagen en in maart werd er gewonnen van Batavia’90. De laatste twee duels tegen Montfoort SV’19 en tegen Roda’46 werden met slechts één doelpunt verschil verloren. Het duel tegen Montfoort leek lange tijd drie punten voor Argon op te leveren. In de absolute slotfase boog Montfoort SV’19 de wedstrijd helemaal om van een achterstand naar een overwinning. Als je dan eenmaal in de hoek zit waar de klappen vallen….

Onderweg teveel laten liggen

Dat Jodan Boys aan het einde van de rit hoogst waarschijnlijk met lege handen staat, komt omdat de ploeg van Erik van Zoest onderweg teveel punten onnodig heeft laten liggen. Te vaak gaf Jodan Boys op de cruciale momenten niet thuis. Dat is heel zuur, maar wel de realiteit. Jodan Boys zal de laatste twee uitwedstrijden zo goed mogelijk willen afsluiten. Ook in Mijdrecht gaan onze mannen vol voor de winst. Afgelopen zaterdag boekte Jodan Boys een overtuigende zege op vv De Meern. In deze wedstrijd wist Jodan Boys wel op de beslissende momenten toe te slaan, waardoor er een mooie 4-1 overwinning kon worden bijgeschreven.

Zaterdag twee ploegen die Frank en vrij kunnen spelen. Laten we hopen dat het een mooie wedstrijd wordt en dat wij de punten mee naar Gouda kunnen mee nemen. Op naar zaterdag.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onde rleiding van de heer M. Roeleveld.

FORZA Jodan Boys