In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Yassire Hamdani heeft Jodan Boys te kennen gegeven dat hij volgend jaar op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Yassire groeide op bij Jodan Boys en maakte zijn debuut in de toenmalige hoofdklasse onder Patrick Akerboom. Na uitstapjes bij Quick Boys en Spijkenisse keerde Yassire drie seizoenen geleden terug bij Jodan Boys. Wij danken Yassire voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.

Dairenzio Brank 

Dairenzio gaat ook op zoek naar een nieuwe club. Afgelopen seizoen kwam Dairenzio over van  De Graafschap. De jonge Dairenzio maakte al de nodige minuten in het eerste elftal. Wij danken Dairenzio en wensen hem ook veel succes in het vervolg van zijn voetballoopbaan

Blijven: Roald Heerkens, Daan Kreukniet, Bram van der Wolf, Fahim Musaui, Adil AkaniouiJoey Vergunst, Zakaria Musaui, Milan HartelohRick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken: Dairenzio Brank, Yassire Hamdani, Angelo Semil, Zakaria Kanfaoui

Stopt: Michel Verkaik

Komt: Marley Berkvens (Sportlust’46), Bart van der Voort (Argon), Bob Prins (vv de Meern)