In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag staat alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. We ontvangen VV de Meern. Tijdens deze laatste competitiewedstrijd in eigen huis gaan wij ook afscheid nemen van mensen die heel veel voor de club hebben betekend.

Allereerst: Michel Verkaik. Niet iedereen kan zeggen dat hij twaalf jaar onderdeel heeft uitgemaakt van de A selectie. Michel is in al die jaren een echte teamspeler geweest. Michel had nooit een grote mond, maar bekommerde zich juist over de jongens die net uit de jeugd overkwamen. Als Michel op de bank belandde werd hij niet opstandig of recalcitrant, nee bij Michel wist je over een paar wedstrijden staat hij gewoon weer in de basis. Nu komt er een einde aan twaalf jaar A-selectie. Michel bedankt voor alles man.

Jarenlang trainer bij Jodan Boys

Het is ook de laatste thuiswedstrijd van Erik van Zoest als trainer van Jodan Boys 1. Erik heeft inmiddels ook een hele staat van dienst binnen de club en is een echte Jodan Boy geworden. Gekomen als jeugdtrainer heeft Erik jarenlang veel jeugdteams getraind en daar veel successen mee behaald. De afgelopen twee jaar heeft Erik ons eerste elftal onder zijn hoede gehad. ‘Erik het was niet altijd makkelijk en we hebben de nodige teleurstellingen moeten slikken, de afgelopen twee jaar. Desondanks ontzettend bedankt voor jouw inzet en commitment. Onder jouw leiding hebben veel jeugdspelers hun debuut gemaakt in het eerste. Het team heeft een Jodan Boys gezicht gekregen. Wij wensen je heel veel succes volgend jaar aan de Bodegraafse Straatweg bij Olympia.’

Bob Prins

Waar wij afscheid nemen van mensen ontmoeten wij ook nieuwe spelers van  Jodan Boys. Bij de Meern speelt Bob Prins die ons volgend jaar komt versterken. Mede dankzij de inzet en de doelpunten van Bob is de Meern de laatste weken aan een hele mooie reeks bezig. Uit de laatste vier wedstrijden werden tien punten behaald. Door de deze eindsprint ziet de wereld er voor de Meern weer veel rooskleuriger uit dan rond de winterstop. Directe handhaving is binnen handbereik.

Jodan Boys is dus gewaarschuwd zaterdag. Wij willen het thuispubliek een goede wedstrijd voorschotelen en Erik en Michel een goede laatste wedstrijd aan de sportlaan geven. Bob en  De Meern zullen  de goede reeks door willen trekken. Het belooft dus weer een mooie pot te worden.

FORZA Jodan Boys