In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Aanstaande zaterdag speelt Jodan Boys VR1 een belangrijke thuiswedstrijd tegen Ter Leede VR2. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft Jodan Boys VR1 drie verliespunten minder dan Be Quick VR1, Saestum VR2 en Reiger Boys VR1. De strijd om het kampioenschap ligt nog volledig open en zullen het spannende weken worden.

 

Ter Leede VR2 is afgelopen seizoen via de nacompetitie gepromoveerd naar de Hoofdklasse. In november won Jodan Boys VR1 met 0-1 in Sassenheim door een vroege goal van Demi.

 

De laatste weken is Ter Leede goed op dreef en werd er gewonnen bij Berkum VR1 en afgelopen zaterdag van, de toen nog koploper, Saestum VR2.

 

Jodan Boys VR1 is dus gewaarschuwd. Het zal alles op alles moeten zetten om de drie punten in Gouda te houden. Er kan vertrouwen worden geput uit de resultaten van de thuiswedstrijden dit kalenderjaar. Zo werden alle vier de wedstrijden gewonnen. Maar dit geeft uiteraard geen garantie voor een nieuwe driepunter.

 

Na de wedstrijd tegen Ter Leede VR2 staat er op 11 mei nog een uitwedstrijd bij Barendrecht VR1 op het programma en zal op 18 mei in Gouda de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen gespeeld worden tegen Jong Sparta Rotterdam.

 

Maar we willen niet te ver vooruit kijken. Eerst maar eens zien of er van Ter Leede VR2 gewonnen kan worden. De wedstrijd begint om 11.45 uur en zal worden geleid door de heer J. Bubberman.

Ook deze week hebben we weer een pupil van de week en dat is deze week : Saar van den Broek uit de Mo11-1

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1