In Nieuws, Nieuws Senioren

Op 1 mei 2024 is het precies 90 jaar geleden dat CVV De Jodan Boys werd opgericht. De Goudse voetbalclub organiseert een jaar lang allerlei activiteiten voor leden, vrijwilligers, sponsors en inwoners van Gouda en omgeving. De aftrap van het feestjaar vindt plaats op woensdagavond 1 mei a.s. met een grootschalig diner in de Gouwekerk. De club blikt echter ook al vooruit naar vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2024. Dan verandert het hoofdveld in een open lucht feestlocatie.

A Tribute to our History!

Op vrijdagavond 14 juni treden achtereenvolgens de tributebands Dowwen Hèze, Binnenlandsche Zaken en André Hazes Undercover op. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Theaterbakkerij. Tussen de sets van deze bands door draait een DJ van Superfuif de grootste hits uit de jaren 70, 80 en 90. Losse tickets voor de vrijdagavond zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Jodan Boys en kosten € 15,- (excl. servicekosten).

   

Jodan Boys 90 jaar!

Op zaterdag 15 juni vindt op Sportpark Oosterwei overdag het jaarlijks Kans tegen Kanker 7×7 toernooi plaats. Aansluitend zijn er optredens van o.a. Freddy Moreira, Ammar en coverband Party Pulse. Een mystery guest zorgt voor een knallend slot. Losse tickets voor de zaterdagavond zijn ook verkrijgbaar via de website van Jodan Boys en kosten € 10,- (excl. servicekosten). Wie beide feesten bij wil wonen, kan een combikaartje kopen en betaalt dan slechts € 19,34 (excl. servicekosten), verwijzend naar oprichtingsjaar 1934.

Maak herinneringen voor het leven

Karel van den Heuvel, voorzitter van de jubileumcommissie, is trots op het programma en de inzet van zijn medeorganisatoren: “We hebben een prachtig gevarieerd jubileumprogramma samengesteld met activiteiten voor alle doelgroepen binnen onze club. De concerten op 14 en 15 juni zijn zeker hoogtepunten in dat programma. We hopen dat we naast leden en direct betrokkenen ook andere bezoekers uit de regio mogen verwelkomen. Met elkaar maken we herinneringen voor het leven!”

Tickets

Koop hier je tickets: LINK NAAR DE TICKETPAGINA