In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na de teleurstelling van afgelopen zaterdag tegen DVVA, gaan onze mannen aankomende zaterdag laten zien wat ze in hun mars hebben tegen koploper Zuidvogels uit Huizen. Dit wordt een pittige klus want, na een moeilijke start van het seizoen is de motor van Zuidvogels gaan draaien en niet meer tot stilstand gekomen. 

Buitenstaanders zullen na de eerste vijf wedstrijden niet hebben gedacht dat Zuidvogels tegen het einde van de competitie er zo florissant als koploper bij zou staan. Na vijf wedstrijden had de ploeg van trainer Mark Bakker slechts vier punten bij elkaar gespeeld. Daarna is het gaan draaien, Zuidvogels heeft na 4 november geen enkele wedstrijd meer verloren. Hier en daar een gelijkspelletje, maar de meeste wedstrijden werden winnend afgesloten. Van de thuiswedstrijd weten wij nog dat Zuidvogels een sterke ploeg heeft. Fysiek en technisch goed in balans.

Eerherstel

Ja het lijkt erop dat Jodan Boys de laatste vier wedstrijden  speelt voor de eer. Alhoewel je het in deze competitie nooit zeker weet. Wat als……… Ja één ding weten wij zeker wij moeten gewoon ons uiterste best doen om de resterende vier wedstrijden goed af te sluiten. Aan het einde zien we dan wel of er nog een kruimel is die wij kunnen pakken! Maar goed zaterdag dus Zuidvogels. De wedstrijd in Huizen begint een kwartier later als we normaal gewend zijn om 14.45 uur. Kom onze mannen aanmoedigen tegen de koploper! Tot zaterdag.

FORZA Jodan Boys