In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Vandaag nemen we het op tegen DVVA. De ploeg uit Amsterdam was bij aanvang van de competitie een grote onbekende voor Jodan Boys. In de loop van het seizoen is gebleken dat de promovendus een echte versterking is voor de eerste klasse, wat heet misschien stoot DVVA wel in één keer door naar de vierde divisie. Niet alleen op het veld laat DVVA zich gelden, wie de socials van DVVA volgt ziet dat het een bijzonder (leuk) gezelschap is. Contracten worden in restaurants en discotheken op dansvloeren getekend, na wedstrijden verandert het terras in een festivalterrein  dat wordt opgezweept door een DJ. In alles kunnen we zeggen: ‘DVVA heeft de wind in de zeilen.’

Ook de prestaties op het veld mogen er zijn. DVVA heeft echt goede spelers. Een mooie mix van ervaring en jeugdig talent. Dit ondervonden wij al in de heenwedstrijd toen wij op een achterafveld in de stromende regen werden afgetroefd door de thuisploeg. Deze goede lijn heeft de ploeg van Wilfred den Breejen in de tweede seizoenshelft doorgetrokken. De Amsterdammers staan op dit moment met twee punten meer dan Jodan Boys op de tweede plaats. En wie weet zit er misschien nog meer in het vat.

Jodan Boys hield een beetje een katerig gevoel over aan de wedstrijd in Langbroek tegen SVL. Na een hele goede start en een 0-1 voorsprong leken onze mannen een heerlijke middag bij elkaar te gaan voetballen. Helaas keerde de wedstrijd na twintig minuten al en kwam SVL beter in het spel. Uiteindelijk was een puntendeling het maximale resultaat. Vandaag zullen de mannen van Erik van Zoest revanche willen nemen. We hebben gelukkig al vaker gezien dat Jodan Boys na een teleurstelling de rug weer kan rechten. Jodan Boys kan erg goed voetballen en willen wij dit seizoen nog mee blijven doen om de nacompetitieplekken dan moet er vandaag resultaat gepakt worden tegen DVVA.

Ga vanmiddag nog eens extra achter onze mannen staan en moedig ze aan! In eigen huis geeft dat net weer het extra ruggensteuntje. We zien dan om 16.30 uur wel hoever het ons heeft gebracht.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer R. Westhoff.

FORZA Jodan Boys