De wedstrijd begon met een goede start van Saestum, ze scoorden al snel waardoor het 1-0 werd. Er was een mooie steekbal van Carolien naar Renate, maar helaas kon de keepster van Saestum net iets eerder bij de bal komen.

In minuut 11 was er een goede actie van Janet die de bal bij Renate kreeg, maar het werd afgefloten voor buitenspel. Bij een corner belandde de bal op Rebekka’s hoofd, maar haar kopbal ging net naast. Ondanks dat Jodan Boys meer kansen kreeg, wist de keepster van Saestum stand te houden, zelfs bij een schot van Dorien.

Saestum vergrootte hun voorsprong naar 2-0 na een snelle actie van hun spits. Maar Jodan Boys gaf niet op en scoorde uiteindelijk met een schot van Carolien na een voorzet van Renate, waardoor de score 2-1 werd.

De eerste helft eindigde met een stand van 3-1 in het voordeel van Saestum. Ondanks verschillende pogingen van Jodan Boys, slaagden ze er niet in om de achterstand te verkleinen, met kansen die werden gestopt door de keepster van Saestum of net naast gingen.

In de tweede helft kon Renate scoren na een voorzet van Janet, waardoor het 3-2 werd. Maar een schot van Renate na een voorzet van Carolien raakte de lat, en een ander schot ging net over het doel.

Een vrije trap van Lisanne leidde tot een kans voor Renate, maar haar schot was te zacht. Uiteindelijk scoorde Saestum nog een keer, waardoor de eindstand van de wedstrijd 4-2 werd in het voordeel van Saestum VR2.