In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Zaterdag staat er alweer een mooi affiche op het programma. Jodan Boys VR1 reist dan af naar Zeist om tegen het tweede vrouwenteam van Saestum te gaan spelen.

 

Saestum VR2 staat op de derde plek met evenveel punten als Jodan Boys VR1 maar met een wedstrijd meer gespeeld. In Gouda eindigde de heenwedstrijd in 0-0 waarbij de Saestumkeepster een hoofdrol opeiste met geweldige reddingen waardoor er niet gescoord werd.

 

Saestum VR2 speelt al enige jaren bovenin mee in de Hoofdklasse. Ook dit jaar weer. Het ging als tweede de winterstop in en staat momenteel als derde op de ranglijst. Kijkend naar alleen de thuiswedstrijden doen ze het met 6 overwinningen en 2 gelijke spelen zelfs het beste.

 

Jodan Boys VR1 is aan een goede serie bezig met 13 punten uit de laatste vijf wedstrijden. Zeker de 0-1 winst bij Be Quick VR1 was er eentje om in te lijsten. Het ging ook hier niet makkelijk net als de twee 2-0 zeges tegen Klarenbeek VR1 en Berkum VR1. Maar uiteindelijk werd het harde werken beloond.

 

We zijn heel benieuwd hoe het in Zeist zal verlopen. Het zal ongetwijfeld weer een spannende wedstrijd worden. Scheidsrechter Nijsen zal om 15.30 uur op Sportpark Saestum voor de aftrap fluiten.

 

De wedstrijd is weer via X te volgen: @JBVrouwen1