In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag start het laatste blok van zes wedstrijden van de competitie in de Eerste Klasse B. Het is ongemeen spannend bovenin. De eerste zes ploegen van de ranglijst kunnen nog aanspraak maken op de titel. Zuidvogels staat op dit moment op poleposition. Het kampioenschap is natuurlijk verreweg het meest interessant. Daarnaast is plaatsing voor de nacompetitie ook iets moois om voor te spelen. Laten we hopen dat Jodan Boys zo lang mogelijk mee blijft doen. 

Aankomende zaterdag spelen we de uitwedstrijd tegen SVL uit Langbroek. De ploeg van trainer Habib al Mohsinawi zal zich zo snel mogelijk veilig willen spelen. Want niet alleen bovenin is het spannend. In de onderste regionen van de ranglijst leggen de ploegen elkaar ook het vuur aan de schenen. Op dit moment staat SVL nog net aan de goede kant van de streep. Dit zal SVL graag zo willen houden. In de  heenwedstrijd eerder dit seizoen wist Jodan Boys met tien man een 2-0 voorsprong vast te houden. De punten bleven destijds in Gouda. Afgelopen zaterdag speelde SVL het gestaakte duel tegen Roda’46 uit. Na negentig minuten stond er een 1-1 gelijkspel op het scorebord.

Mo Bellahcen kreeg tweemaal geel dus rood. Voor niet iedereen was duidelijk waarom de tweede prent werd gegeven. 

Kansen benutten

Afgelopen week was de ploeg van Erik van Zoest vrij en kon de accu worden opgeladen. Jodan Boys speelde twee weken geleden tegen Roda’46. De Gouwenaars domineerde een groot gedeelte van de wedstrijd, maar het bekende euvel van dit seizoen speelde in Leusden Jodan Boys ook partten. Veel kansen werden om zeep geholpen. Toen Roda’46 bij 0-0 ook nog een penalty kreeg leek Jodan Boys in de problemen te komen. Gelukkig was daar onze Roy Rondeltap die Jodan Boys in de wedstrijd hield. Rick en Ezra waren in de tweede helft trefzeker waardoor de punten mee naar Gouda gingen.

Na afloop werd het publiek bedankt. Door de vele aanmoedigingen werd met tien man de winst binnengehaald. 

Veel om voor te spelen

Zoals eerder al vermeld is er zaterdag veel om voor te spelen. Het zal een pittige kluif worden in Langbroek. SVL is één van de weinige ploegen die BFC onlangs wist te verslaan. Jodan Boys is dus gewaarschuwd. Het zou heerlijk zijn als Jodan Boys zaterdag weer de punten mee kan nemen de bus in. Het zal de steun van u hard nodig hebben, dus alle aanmoedigingen zijn welkom. Bent u er ook weer bij?

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R. Punt

 

FORZA Jodan Boys