In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

WELKOM MARLEY || De selectie van volgend jaar begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat vorige week bekend werd dat Bart van der Voort overkomt van Argon en dat Adil nog een jaar blijft, is er weer  positief nieuws. Marley Berkvens (31) komt volgend seizoen bij Jodan Boys spelen. Marley komt over van Sportlust’46. 

Karel van den Heuvel is blij met de komst van Marley. Bij Jodan Boys houden we altijd onze ogen open voor versterkingen uit de regio. Marley woont in Bodegraven, heeft een BVO achtergrond en speelt al jarenlang wekelijks op divisieniveau. We zijn er niet alleen van overtuigd dat hij extra voetballende kwaliteit brengt in onze selectie voor komend seizoen, maar zien ook een rol voor Marley in het coachen en begeleiden van talentvolle spelers uit onze eigen opleiding.’

Marley zelf is ook content met de overstap naar Jodan Boys. ‘Het is leuk om weer met bekenden op het veld te staan. Roy en Leroy ken ik van buiten het voetbal,  daarnaast voetballen er nog de nodige spelers die ik vanuit de periode dat ik als jongere speler mee mocht trainen nog ken. De ambitie van Jodan Boys spreekt mij aan. Daarnaast ben ik enthousiast over de manier waarop de trainer wil spelen. Ik wil graag belangrijk zijn voor het team en inzicht, kennis en ervaring overbrengen op de jongere spelers in de selectie.’

Marley we kijken uit naar je komst!!

Blijven: Adil Akanioui, Joey Vergunst, Zakaria Musaui, Milan HartelohRick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken:

Stopt: Michel Verkaik

Komt: Marley Berkvens (Sportlust’46), Bart van der Voort (Argon), Bob Prins (vv de Meern)