In Nieuws, Nieuws Vrouwen

Kom jij onze meidenteams versterken?

Wij zoeken enthousiaste en sportieve meiden voor de versterking van onze meidenteams. Ben jij tussen de zeven en negentien jaar oud en lijkt voetbal je leuk of, voetbal je al en heb je interesse om bij Jodan Boys te komen voetballen? ? Meld je dan nu aan en kom op 19 april tussen 16.30 en 19.00 naar de Jodan Boys voor een voetbalclinic. Zo kun je op een leuke manier kennis maken met voetbal en onze vereniging. Meer lezen, klik dan hier voor de informatiebrochure !

Door het invullen en versturen van het onderstaande formulier kun je jezelf aanmelden.

Meiden voetbalmiddag 19 april

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Op de meiden voetbalmiddag worden foto's gemaakt. Die kunnen worden gepubliceerd op de website of social media. Ik geef als wettelijk vertegenwoordiger toestemming voor publicatie
  • Meld hier eventuele bijzonderheden en vragen