In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

 

Na de knappe winst van Jodan Boys VR1 bij Koploper Be Quick’28 VR1 staat er een nieuwe Zwolse tegenstander op het programma. Jodan Boys VR1 ontvangt dan de dames van Berkum VR1.

 

In Berkum werd er in het najaar met 1-3 gewonnen door Jodan Boys VR1 maar makkelijk ging het allerminst. Jodan Boys VR1 zal ook nu weer flink moeten strijden om de drie punten in Gouda te houden.

 

Na de eerste seizoenshelft nam Berkum VR1 de zevende plaats in op de ranglijst, 2 posities on de Jodan Boys VR1. Na de winterstop werd er tot afgelopen zaterdag één punt toegevoegd. Een knap gelijkspel bij Reigerboys werd gevolgd door drie krappe nederlagen tegen o.a. de sterke teams Klarenbeek en Be Quick. Afgelopen weekend werd er een hele mooie overwinning behaald op Saestum VR2 wat afgelopen zaterdag nog op de tweede plaats stond.

 

Jodan Boys VR1 mag genieten van de resultaten de afgelopen weken maar de focus moet er wel zijn om een resultaat te behalen. Het ging allemaal niet vanzelf. Er zal andermaal flink gestreden moeten worden tegen alweer een goede tegenstander.

Ook deze week hebben we weer een pupil van de week en dat is deze keer Evalie Kant uit de MO11-1

 

We zijn erg benieuwd hoe deze wedstrijd af zal lopen. Scheidsrechter Weijdemal zal om 11.45 uur het startsignaal geven. De wedstrijd is weer via X te volgen: @JBVrouwen1