In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het is opvallend dat onze mannen het dit seizoen aanmerkelijk beter doen in thuiswedstrijden dan weer de ploeg uitspeelt. Dit jaar werden er nog maar zes punten meegenomen van vreemde bodem. In Woudenberg en de Meern werd gewonnen. Aankomende zaterdag weer nieuwe kansen om de terugweg in de bus moe maar voldaan te volbrengen.

Jodan Boys speelde in de eerste seizoenshelft misschien wel de beste wedstrijd tegen Roda’46. Na nederlagen tegen Montfoort SV’19 en BFC wist Jodan Boys destijds  in eigen huis overtuigend te winnen met maar liefst 4-0.

Goed begonnen

Roda’46 uit Leusden begon het seizoen goed. Er werd regelmatig gewonnen en de ploeg speelde goed mee in de middenmoot. Na de winterstop lijkt er een beetje de klad in de prestaties te zijn gekomen. Er werden vier punten behaald. Die vier punten werden wel in de laatste drie wedstrijden binnen gehaald en drie ervan waren tegen koploper BFC. Jodan Boys is dus gewaarschuwd.

De nul

Onze boys kunnen terugkijken op een goede zaterdag. In Gouda was Jodan Boys heer en meester tegen Montfoort SV’19. Het enige euvel dat ook zaterdag zichtbaar was, is het benutten van kansen. Maar goed de verdediging stond zaterdag als een huis waardoor twee doelpunten voldoende waren om de drie punten thuis te houden.

Zaterdag dus weer aan de bak tegen Roda’46 dat gebrand op een resultaat zal zijn. De wedstrijd begint een half uur later dan we gewend zijn: 15.00 uur. Tot zaterdag.

FORZA Jodan Boys