In Nieuws, Nieuws Vrouwen

Vrouwen 2 wist met een krappe wedstrijdselectie een zwaarbevochten 3 punter uit het vuur te slepen.

Tegen het laag geklasseerde Hercules werd al snel duidelijk dat de ploeg uit Utrecht beduidend meer kwaliteit binnen de lijnen had dan in de met 8-1 door de meiden van Jodan Boys gewonnen thuiswedstrijd.

Met een zeer goede teamspirit gaf Jodan Boys maar weinig kansen weg en na een prachtige dubbele kapbeweging van Baje in de 16 meter was het voor de in de 2e helft ingevallen Chelsea aan het begin van de 2e helft een koud kunstje om de 0-1 binnen te tikken. Omdat de meiden het nalieten de 0-2 te maken bleef het toch nog tot de laatste minuut spannend. Doordat iedereen bleef knokken tot de laatste minuut kwam de overwinning niet meer in gevaar!

Een groot compliment aan de hele ploeg en op naar de volgende 3-punter!