In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Zaterdag staat er een mooi affiche op het programma. Jodan Boys VR1 reist dan af naar koploper Be Quick ’28 VR1 uit Zwolle.

 

Afgelopen jaar degradeerde Be Quick ’28 uit de Topklasse maar werd wel direct aangemerkt als favoriet voor de titel. De huidige koppositie bevestigd hierin hun ambities. Nadat de Zwolse ploeg als winterkampioen het nieuw jaar inging behaalde het daarna 10 uit 4. Drie overwinningen en een gelijkspel tegen Saestum VR2.

 

Jodan Boys VR1 haalde na de winterstop 7 uit 3. Er werd van Stiens en Klarenbeek VR1 gewonnen maar moest vorige week dinsdag met een punt genoegen nemen in Heerhugowaard bij Reiger Boys VR1. Hierdoor staan de Goudsen, net achter Saestum VR2, op de derde plaats in de Hoofdklasse.

 

Jodan Boys VR1 en Be Quick VR1 troffen elkaar afgelopen periode twee keer. Vorig seizoen schakelde Be Quick VR1 Jodan Boys VR1 uit voor de beker: 1-2. In de competitie leek het ook op die score uit te draaien maar Demi kopte in de slotminuut de gelijkmaker binnen.

 

We zijn heel benieuwd hoe deze editie zal aflopen. Het zal ongetwijfeld weer een spannende wedstrijd worden. Scheidsrechter Zwakenberg zal om 14.30 uur het startsignaal geven.

 

De wedstrijd is weer via X te volgen: @JBVrouwen1