In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag spelen we weer een derby. In deze competitie zitten een hoop onbekende clubs voor Jodan Boys. Ondanks dat Montfoort SV ’19 een fusieclub is werd er in het verleden al menig duel uitgevochten tussen VV Montfoort en Jodan Boys.

Net als Jodan Boys was Montfoort SV ’19 van de winter op trainingskamp in Torremolinos. De Spaanse zon heeft de ploeg van scheidend trainer Gert Kruys meer dan goed gedaan. Na de winterstop heeft Montfoort SV ’19 maar liefst dertien punten behaald. Vanuit een tamelijk troosteloze situatie richting directe handhaving. Een echte prestatie van het team van ons aller bekende Don Mimpen. Opvallend is de veerkracht van Montfoort SV’19 niet opgeven en doorgaan tot de laatste snik. Tegen SVL werd op deze manier de volle buit binnengehaald en tegen Roda ’46 hield Montfoort SV ’19 nog een punt over in blessuretijd. Jodan Boys is dus gewaarschuwd.

Nieuwe kansen

Onze mannen kenden een teleurstellende middag in Bussum. Bij winst had Jodan Boys goede zaken gedaan. Het verliep echter anders. Jodan Boys stond op het beslissende moment weer met lege handen. Het spel was bij vlagen voldoende, er werd hard gewerkt, maar er werd geen resultaat gepakt. Uiterst zuur. Gelukkig zijn er vandaag weer nieuwe kansen. In eigen huis doen we het de laatste tijd erg goed. Laten wij ons daaraan vasthouden. Onze boys zullen zaterdag zeker revanche willen nemen voor de nederlaag die eerder dit seizoen werd geleden in Montfoort. Fahim gaf het al aan bij zijn drie vragen. Als Jodan Boys nog iets wil dit seizoen dan zijn de drie punten vanmiddag noodzaak.

Derde helft

Laten we er met elkaar zaterdag een mooie middag van maken. De ploeg steunen waar nodig. Dan zal de derde helft ook nog meer gezelligheid geven vanmiddag!

FORZA Jodan Boys